Dette går aldri av moten

Hvitt har satt sitt preg på motebildet i mange tiår, og d

Jennifer Bråthen
Publisert:

enne våren er det flere av kjendisene som sverger til de hvite kreasjonene på den røde løperen.

Motebildet preges av hvitt sesong etter sesong, og store motehus som Chanel, Chloé, Hermès, Yves Saint Laurent, Gucci og Stella McCartney har alle hatt innslag av ulike nyanser hvitt i kolleksjonene sine opp gjennom årene. I motsetning til farger, som gjerne kommer og går i trendbildet, er hvitt en nyanse som aldri forsvinner.

SE VIDEO:Slik bruker du hvitt

ULIKE VARIANTER: Anna Dello Russo, Emma Stone og Jennifer Lopez viser at nyanser av hvitt sjelden slår feil. Foto: AlloverpressDen siste tiden har mange moteinetresserte kjendiser vist seg på den røde løperen i hvitt. Enkelte har valgt å gå for klassiske kreasjoner med en ny vri, slik som Cheryl Cole. Mens andre har gjort som Elle MacPherson og valgt den klassiske dressen. Det har også blitt brukt mange forskjellige nyanser hvitt. Tilda Swintons kreasjon består for eksempel av to hvitnyanser, mens Anna Dello Russo har en kreasjon som går over over i det nesten gule. LES OGSÅ: Supermodell: – Det er bedre å være tynn enn feit

– Hvitt er en sikker vinner sesong etter sesong, og med denne nyansen finnes det veldig mange muligheter. Man kan få en feminin og uskyldig stil ved hjelp av en søte blonder, være minimalistisk i en hvit dress, eller kjøre hippistilen ved hjelp av en løs kjole. Det er flere store stilikoner som har skapt motehistorie ved hjelp av sine hvite antrekk. Min favoritt er Bianca Jagger, som på 70-tallet må ha vært verdens kuleste kvinne, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

LES OGSÅ: Slik får du stilen til Sarah Jessica Parker på budsjett

LES OGSÅ: Slik får du «Gossip Girl»-stilen på budsjett

Publisert:

Finn mer innhold om: