minMotes julifavoritter

Cathrine Elnan
Publisert:

Juli byr lange late fridager, sol, sommer og bad. La deg inspirere av minMotes julifavoritter i sommervarmen.

Moteekspert og leder for minMote, Silje Pedersen

- Jeg elsker norsk sommer! Siden det blir mye reising til høsten, tilbringer jeg denne sommeren i Oslo og skal benytte meg av alt det byen har å by på av bad, restauranter, utstillinger og vintageshopping. Den neongule vesken er den perfekte følgesvenn og piffer opp et antrekk både på bytur eller til stranden.

- Sommeren krever en egen duft og denne fikk jeg tak i etter mye om og men. Tydligvis er det veldig få eksemplarer som er tatt inn i Norge, men den kan også fint bestilles på nett.

- Bikinien er allerede på plass, men bruker gjerne også en glamorøs tunika på stranden. For en tid tilbake gjorde jeg et kaftan-kupp på ebay, og har store planer om å bruke den mye i sommer. Det klassiske Missoni-mønsteret går aldri av moten, så selv om denne har en stiv prislapp på salg, er det en god investering.

- Jeg shopper salget med måte og med høstmoten i tankene. Skjørtet fra T by Alexander Wang var et kupp og en ny favoritt i garderoben. Skoene fra Zara fikk bli med hjem etter en lang dag på jobb, og passer fint sammen med både skjørtet og vesken.

- Jeg er kjent for å bruke ekstremt mange armbånd på èn gang, og elsker den rå teksturen på armbåndene fra danske Yvonne Koné. Dette er siste tilskudd i samlingen.

På jakt etter fine sommerantrekk?Få tips her!

Merete Gamst, videojournalist

- Det gir en herlig sommerfølelse å kle seg i sterke farger og i denne knallgrønne kjolen kan man ikke være i dårlig humør.

- Jeg elsker mine havaianas-slippers fordi de er fantastiske å gå i. Nylig oppdaget jeg at slippersene kommer i glitrende varianter og jeg noterte det straks på juliønskelisten.

- Ettersom jeg ikke blir så fort brun pleier jeg å jukse litt med bodylotion med farge. Kremen er ikke like intens som en selvbruningskrem og den gir heller ikke så lett stygge merker.

- Siden jeg skal på båttur i sommer, og har bestilt sol, passer det at jeg anskaffer meg en maritim bikini. Det florerer av denne typen i kjedebutikkene, så det gjelder å finne bikinien med best passform. Jeg falt for denne hvite og blå bikinien fra BikBok.

Strålte i norsk gudinnekjole.Se hvem det er snakk om her!

Cathrine Elnan, sommervikar

– Maxiskjørt egner seg til både varme og kjølige sommerdager, perfekt for det norske sommerværet med andre ord. Denne grønnfargen er akkurat passe knall, og kan kombineres med en singlet eller body.

– Jeg er glad i store vintage-skinnvesker, uavhengig av hvilken årstid det er snakk om. Hvis man er heldig kan man gjøre et kupp på bruktbrutikker og loppemarked, eller så kan man velge retroinspirerte vesker i kjedebutikkene.

– Bikini må man ha, selv om det kanskje ser ut til at den ikke kommer til å bli brukt så mye denne sommeren.

– Det er flott med sterke farger på sommeren, og denne oransje toppen er både sporty og elegant.

Flott med fargesterke lepper. Slik får du stilen!

Isabelle Ringnes, sommervikar Rampelys og minMote

- Jumpsuit! Tidenes beste oppfinnelse for de som ikke liker å sitte stille, og som ikke alltid er like flinke til å sitte med bena i kryss. En jumpsuit er et sporty, men samtidig elegant plagg som passer like bra til hverdags og fest.

Jeg har alltid likt å bruke jumpsuits, og denne sommeren har jeg investert i flere forskjellige typer.I stil med sytti-talls bohemmoten som gjelder i sommer, liker jeg at plagget er preget av blomster mønster. Over jumpsuiten liker jeg å ha en halv-kort, litt løs strikkegenser for å holde varmen når solen svikter.

- Denne sommeren har jeg bestemt meg for å bruke kjoler som et hverdagsplagg. Jeg elsker den feminine følelsen jeg får når jeg har på meg en sommerkjole.

Knallfarger gjør meg glad, og jeg skal sørge for å bruke så mange fargesterke plagg som mulig for å lyse opp hverdagen.

- Håret blir veldig fort tørt om sommeren. Timer i solen og saltvann gjør at håret blir brusete og livløst. Maroccan Oil er min redning. Et par dråper i tuppene gjør at håret skinner og føles mykt helt frem til neste hårvask.

- Jeg elsker statement smykker. Jeg er stor tilhenger av utsagnet «more is more, and less is bore». Denne sommeren har jeg tenkt til å bruke store smykker med enkle topper.

Et stort smykke er kult på mange måter. Det skaper blikkfang, det kan forvandle ett hverdagsantrekk til festantrekk på to sekunder og det er en enkel måte å gjøre et antrekk personlig.

Jeg liker gull, og vil bruke det for å få frem den lille brunfargen solen kanskje spanderer på meg i år.

På tide med noe nytt? Få proffe tips for en bedre makeup!

Månedenes herreekspert, moteblogger Espen Hilton

Hver måned presenterer minMote månedens ekspert på herremote. Denne måneden er moteblogger Espen Hilton vår herrekspert.

- I år er det en veldig stor trend å sette gamle kjendisdamer på T-skjorten, spesielt i Storbritannia.

Denne t-skjorten med 90-tallsikonet Pamela Anderson er fra Topman.com.

- Shortsene bør ha en liten brett på seg i år. Dette er en veldig stor trend både i England og resten av Europa.

Ta en slik shorts med farger (sterke farger er et veldig pluss i år) og kombiner den med en t-skjorte uten armer.

- Rock antrekket opp med converse-sko eller seilersko. Du kan gjerne kombinere elementer fra tre ulike stiler, og blande dem sammen.

I sommer trenger du ikke å kjøre en sikker stil. Vær vågal og prøv å skill deg litt ut i mengden.

- Denne parfymen har blandet en pepperaktig duft med muskat. Denne unisex-parfymen passer bra til begge kjønn, men den er kanskje mest maskulin, med et lite hint av femininitet.

- Jeg liker at håret til oss gutta skal være tørt, derfor bruker jeg ofte produkter som pudder i håret. Du kan legge det under håret for å få volum. Mitt tips er å legge det på toppen, og dra hendene gjennom håret. Da legger det seg bra og du slipper å bruke spray etterpå.

Relevante saker videre:

Slik legger du perfekt mascara! Få gode tips til påføring

Nå er dette i vinden! Hollywooddamene foretrekker rødt

På tide med litt farge på kroppen? Slik lykkes du med selvbruning!

Publisert:

Finn mer innhold om: