12 høye hæler til festsesongen

Hudfarget, metallisk og sort er trendene som gjelder når du skal gå på skyer i vinter.

Milda C. Melland
Publisert:

Nude er en farge som går igjen i motebildet denne høsten og vinteren, og det har også sesongens pensko fått preg av. Sort er fortsatt en klassiker som går til en hver festkjole, men hudfarge kan også kombineres med flere kjoler en man kanskje tror. Kombinasjonen rødt og beige er veldig i tiden, så med en rød kjole og hudfargede hæler er du garantert suksess.

Hot med røde lepper! Få inspirasjon her.

Vind og vær

I motsetning til de mer tradisjonelle sorte høyhælene, skal det litt mer til for å holde et par hudfargede hæler pene gjennom et utfordrende vær, spesielt her til lands. Åpen tå kan også fort bli kaldt, og de fleste velger derfor et tryggere alternativ som skoletter. Men hvis du først ønsker å pynte deg, er ingenting bedre enn et par åpne pensko. Et ikke ukjent triks er å reise i noen mer robuste sko, for så å hoppe i hælene vel fremme på festen.

Usikker på hvilken kjole du skal velge? Få inspirasjon fra kjendisene.

Blikkfang

Metalliske detaljer vender stadig tilbake i motebildet, kanskje spesielt om vinteren med tilhørende paljetter og strass. Ingenting gjør vel et antrekk mer komplett enn ett par skinnende sko til fest. Hvis Christian Louboutins metalliske pytonslange hæler blir i dyreste laget, finnes det flere billige alternativ, som for eksempel Topshops gullbelagte høyhæler. Vi garanterer blikkfang.

Unngå vonde ben

Sort er selvfølgelig alltid en vinner, også i år. Synes du at hæler rundt 10 cm blir for høyt, er det nok av alternativer med opphøyd fot, slik at de ikke blir vonde utover kvelden. Går du for skinnsåler er det også lettere å beholde hælene på natten lang.

Årets høyhæler er generelt mer robust enn de klassiske penskoene vi er vant til, men ikke vær redd for å kombinere en uskyldig kjole med noen røffe sko. Her kan du velge mellom åpen eller lukket tå, fjær og detaljer, spenner eller glidelåser og mange andre kombinasjoner.

Tips til festfint hår?Les mer her!

Relvante saker videre:

Alle vil ha håret hennes.Finn ut hvem det er!

Kostbare forberedelser. Slik blir stjernene Oscar-klare!

Få looken til stjernene! Festfine frisyrer du kan fikse selv!

Makeup og hår er viktig på rød løper. Se de vakreste fra Golden Globe her!

Publisert:

Finn mer innhold om: