Vinterens hotteste frisyre

Vinterens hotteste hår er halvlangt og bølgete, skal man tro stjernenes frisyrer på den røde løperen.

Mari Glans
Publisert:

Den lange bob-frisyren, gjerne kalt Lob (long bob), har lenge vært en hit blant stjernene. Til fest vil man gjerne gjøre litt mer ut av håret, og det er ingen tvil om hvilken frisyre som er mest populær denne sesongen. Halvlangt hår i løse og rufsete bølger har vært en gjenganger på den røde løperen den siste tiden.

Anvendelig frisyre

Diane Krüger og Jessica Alba kom med nesten identisk frisyre på People's Choice Awards i forrige uke. Håret var avslappet og kult med midtskill og løse bølger i skulderlengde. Andre stjerner som Katie Holmes, Zoe Saldana og Carrie Underwood har lenge satset på denne frisyren. Og når trendsettere som Alexa Chung og Victoria Beckham også velger en bob med løse bølger, er det tydelig hvilken frisyre som gjelder om dagen.

Mest sannsynlig har frisyren blitt så populær på grunn av at den er så anvendelig. Hårfrisyren er kort nok til å se chic ut når den henger rett ned, men likevel lang nok til å sette opp. Den kan både være rufsete og rocka, helt glatt og klassisk, eller bølgete og glamorøs.

Rettang er perfekt for å lage myke krøller!Se hvordan du gjør det her!

Slik får du looken

For å få den bølgete frisyren som er stjernenes favoritt, er det flere framgangsmåter. Har du naturlig fall i håret, kan du bruke et stylingprodukt som skal få fram krøllene. Ellers er krølltang, rettetang eller hårruller gode alternativer.

For å få tre enkle framgansmåter som gir deg fine bølger i håret, kan du lese denne saken.

Av produkter trenger du en teksturspray eller mousse for å få ekstra hold og volum i håret, og gjerne en stylingkrem som kan brukes i tuppene for å unngå at håret ser flisete ut. Avslutt med hårspray for å feste frisyren.

Vanskelig å ordne håret selv?Her er åtte enkle festfrisyrer

Relevante artikler videre:

Dette er topp denne sesongen!Les om topp hårtrend her!

Sparer du ut håret?Her er tipsene som gir deg langt hår

Her er den kuleste hårpynten.Vinterens mest trendy tilbehør

Les mer om denne frisyren!Sideskillen er tilbake

Publisert: