Kåret til Hollywoods peneste

Leserne av herremagasinet Esquire har kåret Christina Hendricks til den peneste kvinnen i USA.

Mari Glans
Publisert:

Esquire Magazines kåring lar leserne selv stemme frem hvem av stjernene i USA de mener er den peneste. Christina Hendricks, kjent fra TV-serien «Mad Men», vant konkurransen overlegent over stjerner som Megan Fox og Adriana Lima.

Den rødhårede skuespilleren har fått mye omtale på grunn av sin formfulle figur, som skiller seg ut fra de magre kroppene som har blitt normalen i Hollywood. Etter årets Golden Globe-utdeling skapte kjolevalget hennes store overskrifter, etter at en journalist i New York Times uttalte at Hendricks kroppsfasong ikke passet til kjolen hun hadde på seg. Hendricks selv er lei av alt oppstyret rundt kroppen sin.

- De mennene som stirrer på brystene våre, er aldri de mennene vi blir tiltrukket av, hevder Hendricks i et åpent brev til menn som trykkes i Esquires mai-utgave.

Les mer om saken her!Lei av å snakke om kroppen sin

Motetips til menn

Christina Hendricks fikk hele 30 prosent av stemmene, med Victorias Secret-modell Adriana Lima på andreplass. Megan Fox, som tidligere har blitt kåret til verdens vakreste, kom på tredjeplass i kåringen, med 14 prosent av stemmene.

I et intervju med Hendricks i den siste utgaven av Esquire, kommer hun med sine råd til menn og forteller hvordan menns kommentarer om kropp påvirker kvinner.

- Vi husker alt dere sier om kroppene til andre kvinner, sier Hendricks til Esquire.

- Når du nevner at en annen kvinne er attraktiv, enten det er en dame på gaten, på kontoret, en kjendis eller hvilken som helst kvinne i verden, går den kommentaren i en stålboks og blir der for alltid. Det handler om at vi ønsker å lære oss hva du syns er sexy og hvordan vi skal oppnå det samme for å kunne holde på mennene våre, forklarer Hendricks i intervjuet.

Hun kommer også med sine motetips, og nevner to ting alle menn bør unngå.

- Shorts som stopper under knærne, de som nesten er som capribukser. De må være de flaueste buksene i verden og burde aldri brukes. Ingen kvinner liker dem. Og ingen singleter, ihvertfall ikke offentlig. En singlet regnes som undertøy, mener den vakre skuespilleren.

Nå er det former som gjelder!To av tre foretrekker formfulle kvinner

Relevante artikler videre:

Bruker du store størrelser?Her er motetips for deg

Kvinner vil bli kvitt cellulittene!Cellulittundertøy utsolgt på rekordtid

Trendy plus size-kolleksjon!Forever 21 lanserer linje for store størrelser

Har du cellulitter?Slik gjør du dem mindre synlige

Publisert:

Finn mer innhold om: