Frida Aasen har giftet seg

NYGIFT: Frida Aasen kaster buketten på kirketrappen. Hun har de siste årene vært en av Norges mest kjente modeller.
NYGIFT: Frida Aasen kaster buketten på kirketrappen. Hun har de siste årene vært en av Norges mest kjente modeller. Jacopo Raule / Getty Images

Den norske modellen (27) har gitt sitt ja til den italienske yacht-gründeren Tommy Chiabra (36).

Bryllupet fant sted i vakre omgivelser i Portofino i Italia. Vielsen ble holdt i den flotte San Martino-kirken fra 1548.

Blant gjestene til bryllupet er flere internasjonale toppmodeller samt venner og familie fra Norge. Etter at vielsen var et faktum og brudeparet kom ut på kirketrappen kastet Aasen buketten.

Modellen var kledd i en off-shoulder-kjole med glitrende detaljer og stort skjørt. Brudgommen var kledd i mørkeblå dress. Brudekjolen er fra det libanesiske luksusmerket Elie Saabs kolleksjon for høsten.

I BRUDEKJOLE: Aasens kjole hadde vakre, glitrende detaljer. På vei inn i kriken hadde hun et slør over ansiktet.
I BRUDEKJOLE: Aasens kjole hadde vakre, glitrende detaljer. På vei inn i kriken hadde hun et slør over ansiktet. Jacopo Raule / Getty Images

Det storslåtte bryllupet var også kjendistett. Supermodellen Natasha Poly og TopShop-arving Chloe Green var på den eksklusive gjestelisten.

RETTE EKTEFOLK: Frida Aasen og Tommy Chiabra etter de hadde gitt hverandre sitt ja.
RETTE EKTEFOLK: Frida Aasen og Tommy Chiabra etter de hadde gitt hverandre sitt ja. Jacopo Raule / Getty Images

Dagen før bryllupet festet paret på superyachten «Chakra» sammen med sine gjester. Det kom ikke som et sjokk da Chiabra er grunnlegger for Royal Yacht Supplies – et luksuriøst yachtselskap. Blant de som har lagt ut bilder på Instagram-story fra festen er modellene Nadine Leopold og Lorena Rae samt Sophie Stray.

På førfesten var både brudeparet og flere av gjestene kledd i hvitt. Båten er 86 meter lang, og har flere soldekk og var pyntet opp av blomster. Ifølge Bluewater yachting koster det omlag 5,1 millioner kroner å leie den for en uke.

PÅ DEN RØDE LØPEREN: Frida Aasen og ektemannen Tommy Chiabra.
PÅ DEN RØDE LØPEREN: Frida Aasen og ektemannen Tommy Chiabra.Alberto Terenghi/ Venice2021 / IP

Frieriet, som skjedde på samme sted for et år siden, var også av den storslåtte sorten. Både en yacht, en glitrende diamantring, roseblader og en fiolinspillende dame var involvert. Paret bor til daglig sammen i Monaco.

Frida Aasen har de siste årene vært en av Norges mest anerkjente modeller. Hun har blant annet gått på catwalken for Victoria’s Secret. Kristiansandsjenta ble oppdaget av modellagent Donna Ioanna da hun gikk på et kjøpesenter 14 år gammel.

Siden den gang har hun prydet en lang rekke magasinforsider og kampanjer, og hun har også vært å se på catwalken. Hun har også bygget opp en følgerskare på over 945.000 på Instagram.

I tillegg til yatch-selskapet har Chiabra grunnlagt et selskap som lager plantebasert mat og jobber for veldedighet.

MODELL: Frida Aasen på rød løper ved en tidligere anledning.
MODELL: Frida Aasen på rød løper ved en tidligere anledning. OLIVIER SANCHEZ / EPA
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?