Maddes favorittvesker er verdt 130.000 kroner - gjør som stjernene

Prinsesse Madeleine (30) har lagt sin elsk på dyre, trendy designervesker. Her ser du et utvalg av hennes favoritter, som også har blitt sett på en rekke stilikoner.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Prinsesse Madeleine er en av de mest moteriktige i kongelige kretser, og hun har ved flere anledninger overrasket ved å gå sine egne veier. Mens andre prinsesser ofte velger konservative og klassiske antrekk fra store motehus, har Madeleine ikledd seg alt fra en lårkort kjole signert Victoria Beckham til en fotsid gallakjole fra trendy Jason Wu.

Også på privaten er prinsessen ulastelig antrukket, og det er mye som tyder på at Madeleine er svak for dyre «it-vesker». Nylig ble prinsessen, som nå er på besøk i Sverige, avbildet med vesken «Nightingale» fra det franske motehuset Givenchy. Vesken koster om lag 13.000 kroner og kommer i en rekke farger. Ifølge den Kungliga Modebloggen har prinsessen også den samme vesken i en beige variant.

Har flere «it-vesker»

Prinsesse Madeleine har også blitt observert på shopping i New York, hvor hun for tiden bor, med en av årets mest ettertraktede skinnvesker over armen. Vesken, som er fra det eksklusive motehuset Céline, kommer i flere ulike farger og størrelser. Prislappen ligger på om lag 12.000 kroner og oppover. Rihanna, Nicole Richie og Ashley Tisdale er noen av stjernene som i likhet med prinsessen har investert i en sort variant.

Prinsessen har også den ettertraktede «Birkin»-vesken fra Hermès i sin samling. Vesken koster om lag 64.000 kroner. Kim Kardashian, Victoria Beckham og Olivia Palermo er bare noen av stjernene som eier flere varianter av de supereksklusive veskene. Kronprinsesse Mette-Marit har en sort «Birkin» i sin veskesamling, mens norske Luksus-Nina har over ti forskjellige varianter i sin garderobe.

Kostbar samling

Madeleines festfavoritt er en clutch fra Bottega Veneta. Prinsessen har den i både sort, beige og brunt, og hun har brukt de forskjellige variantene ved flere anledninger. Clutchene koster om lag 9.000 kroner per stykke. Den lille vesken er også en gjenganger på den røde løperen i Hollywood, hvor den har blitt sett i hendene på blant annet Charlize Theron, Salma Hayek og Leighton Meester.

Totalt har Madeleines veskefavoritter en samlet verdi på om lag 130.000 kroner.

LES OGSÅ: Slik får du Mette-Marits rådyre stil på budsjett

LES OGSÅ: Omstridt kjæreste matchet sin kongelige «svigerfamilie»

LES OGSÅ: Prinsesse Madeleine stråler på nye gallabilder

Publisert: