Blond og vågal Kim Kardashian kuppet Givenchy-show

EKSKLUSIV KJOLE: Kim Kardashian får selv en lang, svart kjole til å se råsexy ut. Det viste hun da hun stilte i en splitter ny Givenchy-kreasjon på nettopp Givencys visning med kjæresten Kanye West. Foto: Getty Images/All Over Press

Kim Kardashian (32) tok pause fra lille North West (3 mnd.) for å få med seg et av de heteste showene under moteuken i Paris. Dagen etter var det nyblonde Kims kjole alle snakket om.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Av MARTINE LUNDER og SONIA HUANCA VOLD

Det kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse, men når Kim Kardashian og Kanye West (36) - også kjent som «Kimye» - gjorde sin første paropptreden i offentligheten etter at de ble foreldre, fikk de mye oppmerksomhet.

Laget dagen før

Sent søndag kveld dukket paret sammen opp på første rad på visningen til franske Givenchy under Paris Fashion Week, og det var særlig Kardashian som var den store snakkisen. Ikke bare hadde reality-stjernen farget håret blondt – hun klinte også til med visningens drøyeste kjole.

For mens det dukket opp en og annen dyp utringning på catwalken, var det ingen som kunne konkurrere med Kims kreasjon. Kjolen hadde lårhøy splitt og gjennomsiktig brystparti som viste fram en utringning så dristig at den skapte overskrifter hos både Daily Mail og Huffington Post.

Mens Kanye West har dukket opp på en rekke store motehow under høstens moteuker, har Kim holdt seg borte fra rampelyset inntil nå. Kanskje var det derfor fotografene gikk bananas da hun dukket opp på Givenchy-visningen hånd i hånd med rapperkjæresten. En av de ivrigste fotografene var for øvrig Kanye West selv, som blant annet sørget for å forevige kjæresten sammen med den mektige magasinredaktøren Carine Roitfeld.

PAPARAZZI-KANYE: Kim Kardashian har allerede posert på forsiden av Carine Roitfelds nye magasin. På Givenchy-visningen poserte de sammen for iPhone-fotograf Kanye West. Foto: Getty Images/All Over Press

LES OGSÅ:Skjørt over buksene – nå er trenden tilbake

Via Instagram og Twitter røpet reality-stjernen at kjolen var laget dagen i forveien, av ingen ringere enn Givenchy-sjef Riccardo Tisci.

«Tusen takk for at du laget denne til meg dagen før showet Ricky. Jeg dør før deg. #Givenchy4lifebaby», skrev hun under bildet av seg selv.

Det er langt fra første gang Tisci kler opp Kim Kardashian, og nettopp derfor satt hun også på første rad under visningen. For eksempel var det han som laget den mye omtalte Met-kjolen hennes – dessuten er han en av favorittdesignerne til motemannen Kanye West.

West var for anledningen også kledd i sort fra topp til tå, i skinnbukser, utringet skjorte, blazer og en lang frakk. Lille North West er kanskje fortsatt i yngste laget til å sitte på første rad, og var i alle fall ikke med paret på visningen.

Maskekledde modeller

Det var imidlertid en rekke andre stjerner på plass, som Anna Dello Russo, Lily Collins, Noomi Rapace og Ciara.

I år som alltid var det knyttet stor forventninger til Givenchys visning. Det som i alle fall er helt sikkert, er at vårkolleksjonen skilte seg sterkt fra de fleste andre store motehusenes kolleksjoner. Givenchy droppet pastellfargene (bortsett noen gule innslag) og lyse stoffer, og gikk heller i en mørk og mystisk retning. Kolleksjonen bestod av en rekke lange aftenkjoler og jumpsuits i sort silke, samt innslag av rustrødt og sennepsgult.

Det som vakte mest oppsikt var imidlertid modellenes masker, som besto av små, glitrende stener i blå- og lillatoner.

Her kan du se flere bilder fra visningen:

Givenchy vår/sommer 2014 Foto: Getty Images / All Over Press
Givenchy vår/sommer 2014 Foto: Getty Images / All Over Press
Givenchy vår/sommer 2014 Foto: Getty Images / All Over Press
Publisert: