Kjendiskvinner i sexy truser på den røde løperen

Stjernene elsker kreasjoner som sikrer dem oppmerksomhet. Nå viser de frem trusa på den røde løperen.

I januar dukket Erin Wasson opp på InStyles Golden Globe-fest iført en svært avslørende kjole. Med kun en liten truse under den gjennomsiktige kjolen skapte hun overskrifter verden over. Nå har flere kjendisekvinner kastet seg på den vågale trenden.

I februar viste både artistene Jessie J og Fergie frem trusa på henholdsvis Brit Awards og Grammy. Og tidlig i mars dukket Katy Perry opp på motevisning i Paris iført en gjennomsiktig, mintgrøn kreasjon og en mintgrønn hotpants.

Man skulle kanskje tro at truseblotting ikke falt i god jord i motebransjen, men trusetrenden har vært godt representert på catwalken hos de største designerne i flere år.

Denne våren byr blant annet Vera Wang, Lanvin og Dior på kreasjoner hvor en liten hotpants står i fokus. Selv om det er først nå trusetrenden er tydelig på den røde løperen, er dette imidlertid ikke første gang vi ser undertøy spille hovedrollen i et antrekk.

Allerede i 2008 gikk skuespilleren Gwyneth Paltrow opp den røde løperen iført en gjennomsiktig, sort blodekreasjon med en hvit truse under. Hun fikk mye oppmerksomhet for antrekket signert Berardi, og trustrenden ble for første gang en snakkis.

I 2009 ankom Erin Wasson en Teen Vogue-tilstelning iført en gjennomsiktig Whyred-kjole med kun en liten, sort truse under. Motebransjen hyllet Wassons antrekk, og kjolen fra det svenske merket ble revet fra butikkhyllene.

Samme år viste modellene frem trusene sine på catwalken da Dolca & Gabbanas vårkolleksjon for 2010 ble presentert. Også våren 2011 innehold det italienske motehusets vårkolleksjon hvite, gjennomsiktige blondekjoler som avslørte hvitt undertøy.

Også modellen Abbey Crouch er blant kjedisene som har vist frem undertøyet under finstasen. I fjor høst dukket hun opp på GQ Men of the Year Awards iført en gjennomsiktig blondekjole fra Emanuel Ungaro.

Til og med den tidligere Vogue-redaktør Carine Roitfeld (57) har kastet seg på den vågale trendenen. Hun har ved flere anledninger vist frem trusa i sorte blondekreasjoner.

LES OGSÅ:Slik får vi aldri se Victoria Beckham igjen

LES OGSÅ:Kim Kardashians beste og verste antrekk

LES OGSÅ:Se de sexy kjolene fra Brit Awards

Hvordan var din opplevelse i dag?