BLENDENDE: Den britiske skuespilleren og stilikonet, Sienna Miller, så upåklagelig ut i en lekker designerdrøm fra Burberry. Foto: NTB Scanpix
Nyheter

Festet i luksuskjoler - sjekk moteelitens partykjoler

Det sto ikke på glamour-faktoren da stilikoner som Naomi Campbell, Sienna Miller og Victoria Beckham festet sammen i helgen. Stikkord: Blonder, glitter og kjoler vi bare kan drømme om.

  • Martine Lunder Brenne
  • Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er faktisk ens tund siden den britiske moteeliten har bydd på litt skikkelig glam, men søndag slo de på stortromma: A-kjendisene ankom nemlig den røde løperen på rekke og rad under teater-prisutdelingen Evening Standard Theatre Awards.

MinMote har samlet de beste antrekkene - kanskje finner du også litt inspirasjon til julebordet?

Uansett var det nok av lekre kjoler å titte på, for ettersom festen var arrangert i samarbeid med Burberry, så dukket det opp mange luksuskjoler fra det britiske merket. It-jente og skuespiller Suki Waterhouse gikk for en lyseblå blondedrøm av en kjole, mens Sienna Miller valgte en superelegant, glitrende rosa kjole.

Dog var det modelldronning Naomi Campbell som tok kaka hva glamour angår. Den legendariske supermodellen troppet opp i en paljettkjole i gull (fra Burberry selvsagt), og utringning til langt ned på mage og lårhøy splitt.

Enda ikke funnet kjole til julebordet?Her er kjole-snittet som passer til alle fasonger.

På gjestelisten sto selvfølgelig også Victoria Beckham, som hadde på seg en luksuskjole fra sin egen kolleksjon. Posh tok dessuten med seg mannen David, som for kort tid siden var involvert i en bilulykke, hvor ingen ble skadet.

Se kveldens fineste antrekk her:

MEKTIG: Stjerneparet David og Victoria Beckham var selvsagt iført antrekk i samme stil da de poserte på den røde løperen. Kjolen har Victoria designet selv. Foto: NTB Scanpix
FEMME FATALE: Sex and The City-skuespiller Kim Cattrall gikk for rødt under gårsdagens fest og dét på kjole, hanser, clutch-veske og lepper. Foto: NTB ScanpixBOHEMSK: Sienna Miller holder seg tro mot sin bohemske vintage-stil og gikk denne kvelden for en Burberry-kjole som like gjerne kunne vært fra et annet århundre. Legg merke til den rampete sveisen. Foto: NTB ScanpixTHE DEVIL WEARS: Sjefredaktøren for amerikanske Vogue, Anna Wintour, er opprinnelig britisk og var en selvskreven gjest under prisutdelingen.Foto: NTB ScanpixLYSEBLÅ DRØM: Skuespilleren Suki Waterhouse, som forresten er kjæresten til Bradly Cooper, er et av Englands store stjerneskudd om dagen. Suki skuffer heller ikke på den røde løepren og poserte perfeksjonistisk i en lyseblå Burberry-kjole med vintage-preg. Foto: NTB ScanpixGOLDEN DAYS: Supermodellen Naomi Campbell hadde en av kveldens drøyeste utringninger. Den gulvlange Burberry-kjolen var dekket av paljetter og strass i gull og hadde høy splitt på venstre side. Foto: NTB ScanpixPublisert:

Finn mer innhold om:

  1. Rød løper
  2. Burberry

Relaterte artikler

NYHETER

Rosie Huntington-Whiteley stjal showet i råsexy designerkjole

NYHETER

Glastonbury-festivalens best kledde kjendiser

NYHETER

Motemogul anklages for seksuell trakassering

NYHETER

Cut outs, glitter og fjær: Se de fineste kjolene fra Cannes Film Festival

KJENDIS

Inspirasjon til nyttårsaften: 10 uforglemmelige partyantrekk

NYHETER

Rihanna stilte «halvnaken» på motefest

NYHETER

Romeo Beckham (12) kupper eksklusiv motekampanje