Ingrid Bolsø  Berdal slo knockout på Hollywood-kjendisene på Hercules-premieren

VAKKER: Ingrid Bolsø Berdal smilte fra øre til øre da hun poserte på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix

Ingrid Bolsø Berdal (34) klinte til med kveldens mest glamorøse kjole på premieren til «Hercules», mens Aksel Hennie poserte på den røde løperen med Victoria's Secret-modell.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

De norske stjernene i storfilmen «Hercules» er flere enn vanlig; Aksel Hennie, Tomias Santelman og Ingrid Bolsø Berdal spiller alle i heltefilmen om det gamle Hellas.

23. juli hadde filmen premiere i Los Angeles, og som vanlig var det en rekke celebre ansikter å se på den røde løperen. Den som skilte seg mest ut var imidlertid Ingrid Bolsø Berdal, fra før kjent fra norske filmer som «Sønner» og «Fritt Vilt». I «Hercules» spiller Berdal byeskytter, men det var lite som minnet om jakt når det gjaldt premiereantrekket hennes.

- Hun er uten tvil den mest glamorøse på den røde løperen. Kjolen sitter som støpt på henne. Det hudfargede materialet under paljettene gjør den akkurat passe sexy, sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Berdal kom på premieren i en fotsid kjole fullstendig dekket av paljetter. Kjolen satt helt tett uten å være for avslørende, og viste såvidt et par sølvstiletter som tittet fram.

Victoria's Secret-modell

Også skuespillerstjernen Dwayne Johnson, kjent som «The Rock», spiller hovedrollen i filmen, hyller de norske skuespillerne.

- De norske skuespillerne er helt utrolige! Vi er så heldige som hadde med i filmen. Det beste med dem er at de er så ydmyke. Ikke minst, ser alle tre veldig bra ut, flirte han til VG på vei inn til premieren.

Aksel Hennie poserte på den røde løperen sammen med Victoria's Secret-modellen Barbara Palvin, som også spiller i filmen. Han var i likhet med Tobias Santelmann ikledd sort smoking og hvit skjorte.

Se bildene her (saken oppdateres):

KLASSISK: Aksel Hennie gikk opp den røde løperen med skuespillerkollega og Victoria's Secret-modell Barbara Palvin. Hun valgte å sprite opp den lille sorte med ein speil-clutch. Foto: NTB Scanpix
HOLLYWOOD-GLAM: Ingrid Bolso Berdal glitret om kapp med resten av stjernene i sin paljettkjole. Foto: NTB Scanpix
SEXY PAR: Ronaldos kjæreste, skuespiller og modell Irina Shayk, valgte en tettsittende kjole, men ikke overraskende gikk hun for en variant med dyp utringning. Her sammen med hovedrolleinnehaver Dwayne«The Rock» Johnson, som var iført en litt løstsittende dress med ruter. Foto: Getty Images
KLASSISK: Tobias Santelmann valgte klassisk sort og hvitt design fra norske T Michael, men droppet sløyfe eller slips. Han ankom premieren sammen med kjæresten, VG-journalisten Jennifer Bråthen. Hun var ikledd kjole fra Alexander Wang og veske fra Saint Laurent. Foto: NTB Scanpix
GLITRENDE: Kylie Minogue valgte en sommerlig look med hvit kjole, utslått hår og stroppesandaler. Foto: NTB Scanpix
SEXY: Skuespiller og komiker Eddie Murphy ankom premieren i jeans. Hans vakre modellkjæreste Paige Butcher var iført en grå bandasjekjole fra kjendisfavoritten Herve Leger. Foto: NTB Scanpix
TYPISK CAREY: Mariah Carey dukket ikke overraskende opp i en åletrang kjole som var både utringet og lårkort. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: