Nyheter

Disse var best og verst kledd på New York-galla

NEW YORK (minMote): Den halvt norske modellen Christine Teigen imponerte minMote-lederen med sin hvite kreasjon da kjendisene tyvstartet New York Fashion Week. Lindsay Lohan var blant stjernene som bommet på klesvalget.

Merete Gamst
Publisert:

I dag går moteuken i New York av stabelen, men allerede i går kveld begynte festlighetene. Sarah Jessica Parker, Heidi Klum og Janet Jackson var blant dem som gikk opp den røde løperen da The Foundation of AIDS Research inviterte til galla.

minMote var også blant de inviterte.

– amfAR-gallaene er svært ettertraktede blant stjernene. Mange donerer veldig mye penger til organisasjonen, og disse festene samler kremen av kjendiser, modeller og stilikoner, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold, som er på plass i New York for å dekke moteuken.

Hun er ikke tvil om hvem som var best kledd på gallaen, hvor gjestene fikk servert mozzarella og tomat til forrett, biff til hovedrett og småkaker til dessert.

– Jeg holdt på å sette en kjøttbit i halsen da jeg så Christine Teigen i sin hvite kreasjon. Hun så rett og slett helt fantastisk ut.

Christine Teigen er halvt norsk og halvt thailandsk, jobber som modell og er forlovet med artisten John Legend.

minMote-lederen er samtidig tydelig på hvem som kom dårligst ut på den røde løperen.

– Lindsay Lohan har vel aldri vært noe stilikon, men i kveld så hun ekstra sliten ut. Håret var bustete og kjolen satt ikke fint. Skoene er kanskje det verste ved hele antrekket.

Sarah Jessica Parker imponerer stadig i flotte designerkjoler. Stilikonet imponerte derimot ikke minMote-Sonia under gårsdagens arrangement.

– Kjolen var formløs og kjedelig. Parker skuffer sjelden, men da hun stod to meter fra oss i dag tok hun på ingen måte pusten fra meg.

Se antrekkene fra gallaen:

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Fest
  2. Sarah Jessica Parker
  3. Lindsay Lohan
  4. Christine Teigen
  5. amfAR

Relaterte artikler

NYHETER

Les minMote-Sonias dom: - Kveldens vakreste!

NYHETER

Se hvem som var best kledd på Met-gallaen

NYHETER

Derfor velger stjernene helsvart på moteuken i New York

NYHETER

Sarah Jessica Parker åpnet Nobel-konserten i magetopp

NYHETER

Claire Danes gjorde som norske Hanneli - valgte Valentino

NYHETER

De fantastiske MET-kjolene vi aldri glemmer

NYHETER

10 høydepunkter fra moteuken i New York