Røde lepper er hot i sommer

Stjernene er ofte først ute med de siste trendene, så når rødmalte lepper gikk igjen på den røde løperen på søndagens MTV Movie Awards, er det all grunn til å tro at dette er en trend vi kommer til å se mer av. Røde lepper er en enkelt måte å oppnå en frisk og elegant look på. Er dette sommerens skjønnhetsvinner?

Mari Glans
Publisert:

Selv om det var delte meninger rundt Megan Fox' hårfrisyre, enkelte mener at det så ut som hun desperat trengte en dusj, var det ingenting å utsette på makeupen. Hun valgte rødorange leppestift med en anelse gloss over, kombinert med diskret sminkede øyne og ekstra lag mascara på de øvre vippene. Megan Fox gjorde looken enda mer tidsriktig med markerte, velformede bryn. Uavhengig om man liker hårfrisyren, er det kult at Megan våger å ta sjanser på den røde løperen.

MinMote.no - Norges største moteside

Perfekt sommersminke

Den gamle traveren Cameron Diaz valgte en perfekt makeup for sommeren, med røde lepper og skinnende hud. Cameron Diaz valgte en mildere, og mindre skarp variant av den røde fargen, og beholdt resten av ansiktet naturlig, men glødende. Øynene er sminket lett med en lys øyenskygge med litt gullskimmer i, sammen med et lett lag mascara. Med litt rouge i kinnene, er dette alt man trenger for en strålende sommerlook.

MinMote.no - Norges største moteside

Om du har lyst til å prøve rød leppestift, les vår leppestift-guide her:

MinMote.no - Norges største moteside

Følger sminkereglene

Realitystjernen Lauren Conrad feiret sesongavslutningen på hennes siste sesong i «The Hills» samme dag som MTV Movie Awards. Moteriktige Lauren valgte en dramatisk burgrunderrød farge på leppestiften, og brukte også den samme fargen på neglelakken. Også Lauren Conrad fulgte «regelen» om å velge diskret øyensminke med mørke lepper, og valgte skimrende lys øyenskygge på øyene sammen med sort eyeliner og flere lag mascara.

MinMote.no - Norges største moteside

Hva mener dere? Er dette en trend dere vil følge i sommer?

Følg også minMote.no på Twitter!
Publisert: