Skinn er inn

De var å se på catwalken i alle varianter. Skinnbukser, skjørt, kjoler og jakker. Skinn fungerer bra for de fleste aldre, det gjelder bare å style plagget på riktig måte. Skal du bare satse på et plagg i høst, bør det være et plagg i skinn. Om det er ekte eller fake er opp til deg.

silje
Publisert:

Selv om en skinnjakke er det mest naturlige kjøpet, finnes det utallige kule varianter av skinnplaggene i butikkene i høst. Ikke la alderen stoppe deg, skinn kan med hell brukes av de fleste aldersgruppene.

Kjole

Med en kul skinnkjole vil du garantert skille deg ut på neste fest. La deg inspirere av looken til Angelina Jolie og velg en kroppsnær kjole med få detaljer. En stroppeløs variant er flott, men ønsker du å skjule armene, bruker du en blazer eller en kardigan over kjolen.

Velg riktig høstmakeup til antrekket. Se Silje og Mari sine beste skjønnhetstips for høsten på video her!

Bukser

Skinnbukser er hot, men synes du det blir for mye kan du kjøre på en variant som Rihanna med kule skinnlapper. Et annet alternativ er tights i lakk eller skinn. Myk opp looken med stor ullgenser i en vakker pudderfarge eller gå for en helsvart look, med en kul statementjakke med spisse skuldre.

Lyst å vite mer om høstens trender? Her er 10 favoritter!

Skjørt

Et skinnskjørt i lengden rett over kneet eller under, fungerer like bra på en 20-åring som en 40-åring. Her gjelder det bare å style looken riktig. Er du i 20-årene er det kult med en look som sett på Agyness Deyn. Modellene blander to av sesongens hotteste trender, skinn og rødt. Gå for en kul t-skjorte med trykk og et par høye hæler til denne looken. Er du i 40-årene er det lekkert og elegant med en hvit skjorte eller en grå topp til et svart skinnskjørt. Sats på et par pumps i hudfarget eller svart og velg et tilbehør en sterk farge, som for eksempel en konvoluttveske.

Mange plagg går aldri ut på dato. Klassikerne varer evig.

Shorts

Er for våghalsene. Kjør på med en laidback look med leopardkåper eller grå 80-tallsgensere som sett på visningen til Dsquared2. Ankelboots og knestrømper er kult til denne looken.

På tide med et par nye høstsko? Sjekk ut de beste butikkene på nett her.

Skinnjakken

Har du ikke en skinnjakke i skapet, er det på tide å investere i en denne høsten. La dette være nøkkelplagget og sats på en variant i semsket skinn om du er på jakt etter en ny trend. Svart, brunt og lyse farger går heller aldri av moten og er gode investeringer.

Relevante artikler videre:

På tide med status på garderoben? Slik bygger du basisgarderoben!

Skinnjakken er en av minMote-redaksjonens høstfavoritter. Få flere gode tips her!

I høst skal du kle deg klassisk som Coco Chanel. Få den elegante stilen med få knep.

Publisert: