Kanye West lanserer sko med dristig nakenstunt

SUPERPAR: Kanye West blir inspirert av kona Kim Kardashian West. Foto: AP

Kanye Wests (41) sparer ikke på kruttet når han skal reklamere for sko- og klesmerket Yeezy. Nakne Kim Kardashian West-dobbeltgjengere pryder den nyeste kampanjen.  

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Tirsdag delte rapperen bilder på sin egen Twitter konto av bortimot nakne modeller som tilsynelatende ligner veldig på kona Kim Kardashian West, som ikke er fremmed for å dele avslørende bilder av seg selv.

Kampanjen er for de nye sneakersene «Supermoon YEEZY Desert Rat 500». Modellene har kun på seg joggeskoene og et par høye sokker, mens de mest private delene på kroppen er sensurert.

Forrige uke fikk Kim Kardashian en influencerpris av Council of Fashion Designers of America (CFDA). Da uttalte hun med et smil om munnen at hun var «overrasket over å vinne en motepris siden jeg er naken det meste av tiden».

untitled link

Kanye West har også hanket inn en rekke influencere til kampanjen. Blant andre it-tvillingsøstrene bak Instagramkontoen Clermonttwins. De blir også regnet som dobbeltgjengere av Kim Kardashian da hun hadde platinablonde lokker. De er ikledd sykkelshorts signert Yeezy og Supermoon-skoene.

NYHETER

– Jeg skjønner ikke at folk fortsatt blir sjokkert over avslørende bilder

Bildene er fotografert av Eli Russel Linnetz, som tidligere har tatt familiebilder av Kardashian West.

untitled link

Det ser det ut til at rapperen også har blitt inspirert av en annen i Kardashian-familien. Et bilde som viser en modell som sitter på gulvet ikledd Yeezy fra topp til tå har likhetstrekk med Kims storesøster, Kourtney.

NYHETER

Kim Kardashian bringer kroppsglitteret tilbake

untitled link

Det er ikke første gang Kanye West har blitt inspirert av sin bedre halvdel. Tidligere i år slapp han kampanjen for kleskolleksjonen Yeezy sesong seks med falske paparazzi-bilder av Paris Hilton kledd ut som Kim.

Kanye West er helle ikke fremmed for å sjokkere med nakenhet. I musikkvideoen til låten «Famous» ligger det nakne kjendiser strødd rundt ham og kona Kim Kardashian, som skapte sterke reaksjoner.

Publisert: