Internasjonale medier: Cheryl Cole viste babymagen i designerkjole

IKKE BEKREFTET: Babyryktene har svirret siden september, og tirsdag kveld dukket 33-åringen opp med kjæresten Liam Payne med en tydelig kul på magen. Foto: Getty Images

Sangeren Cheryl Cole (33) dukket opp med en tydelig kul på magen under en konsert med One Direction-kjæresten Liam Payne (23) i London, tirsdag kveld. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det har i ukesvis blitt spekulert i media om Cheryl Cole og One Direction-sangeren Liam Payne venter barn. Ryktene begynte å svirre i september da Cole dukket opp på en rød løper med en liten kul på magen.

Tirsdag kveld ble ryktene tilsynelatende bekreftet da paret ankom en veldedighetskonsert i London.

– Iført en ettersittende armygrønn kjole fra motehuset Alexander Wang var det umulig å ikke legge merke til Coles tydelige kul på magen, skriver Daily Mail.

KLÆR

Den lille sorte i tre prisklasser

TETTSITTENDE: Det var vanskelig å skjule den voksende magen i en tettsittende minikjole, skriver Daily Mail. Her er Cheryl Cole sammen med kjæresten Liam Payne tirsdag kveld. Foto: Getty Images

Internasjonale nettsteder som Daily Mail, US Magazine, Mirror og en rekke andre skriver at paret ser lykkeligere ut enn noensinne og venter sitt første barn sammen.

Les også: Klassisk, feminin og fluffy: Høstens lekreste kåper

Over kjolen hadde Cole en ankellang, åpen kåpe og sorte skinnstøvletter. Paret poserte smilende på den røde løperen, og Payne holdt støttende rundt kjæresten. Paret skal ha begynt å date i februar tidligere i år.

ALDERSFORSKJELL: Liam Payne (23) og Cheryl Cole (33) venter ifølge internasjoanle medier sitt første barn sammen. Foto: Getty Images
Publisert: