Kommende brud Pippa Middleton glødet i brokadekjole fra Erdem

GIFTEKLAR: Pippa Middleton skal gifte seg med den styrtrike finansmannen James Matthews, om knappe to uker. Foto: NTB scanpix
GIFTEKLAR: Pippa Middleton skal gifte seg med den styrtrike finansmannen James Matthews, om knappe to uker. Foto: NTB scanpix

Pippa Middleton (33) og forloveden James Matthews (41) viste seg for første gang for pressen kun uker før bryllupet.

Det ellers svært private paret poserte for fotografene før det årlige veldedighetsarrangementet ParaSnow Ball i Hurlingham Gardens, torsdag kveld. Pippa var iført en brokadekjole i blåtoner fra det populære motehuset Erdem, som også er blant søsteren Kate Middletons favorittmerker.

Midikjolen hadde utsmykninger ved utringningen i halsen og langs lommene på hver side, og koster i overkant av 17.000 hos luksusnettbutikken My Theresa. Middleton stylet kjolen med rampete stilettsandaler som stod i stil til kjolens fargetoner.

33-åringen smilte sitt bredeste smil ved siden av Matthews som var iført tversoversløyfe og svart dress for anledningen. Pippa hadde gått for en frisk og naturlig sminkelook, og håret var utslått og langt i midtskill med bølger.

I hånden bar hun en gullfarget veske som glitret om kapp med forlovelsesringen som ryktes å ha kostet nesten tre millioner kroner, ifølge britiske medier.

Det er nå kun to uker til bryllupet mellom Middleton og den åtte år eldre forloveden James Matthews, som omtales som en styrtrik finansmann i mediene. Matthews er sjef for Eden Rock Capital Management Group, og han og Pippa har vært et par i drøyt to år.

Hvordan var din opplevelse i dag?