Tone kom i Converse, men Lise stjal showet

Universals hagfest bød på kjendiser i både høye og lave hæler. Tone Damlie Aaberge valgte behagelige Converse, men rockedronningen Lise Karlsnes stjal showet i høye hæler og blå tights.

silje
Publisert:

Lyst til å vinne et gavekort på 10.000 kr og makeover med minMote-Silje? Les mer her!

Torsdag ettermiddag var kjendis- og musikkeliten som vanlig tilstede, da plateselskapet Universal holdt sin årlige sommerfest i Oslo. Kjendisene hadde både pyntet seg i kjoler, blomstermønster og farger. De fleste hadde valgte høye hæler til den storslåtte hagefesten, og brydde seg ikke nevneverdig om at de høye designerstilettene sank ned i jorden.

Tone kom med Chris Medina på kjendisfest

Laidback

Tone Damli Aaberge hadde pyntet seg for anledningen, men la like greit de høye hælene igjen hjemme. Popsangeren kom i bluse og skjørt fra Alexander Wang, ring fra Bjørg og Converse. Aaberge kom sammen med VG-Lista aktuelle og tidligere «American Idol»-deltaker Chris Medina. Medina hadde for anledningen vest, slips og slitte jeans, og manager David Eriksen.

Sommerlig

Det var mange som hadde kledd seg i en av sommerens største trender, blomstermønster. Både Ida Jenshus og Pernille Svensen Øiestad hadde tolket sommertrenden på to vidt forskellige måter. Jenshus hadde valgt trendy lyst brunt tilbehør og blomstermønster i kombinasjon med knallfarger, mens Svensen Øiestad var søt og sommerlig blomstrende maxikjole og gullarmbånd.

Kveldens kuleste

Kveldens tøffeste var uten tvil Lise Karlsnes, som valgte en lett variant av trenden color-blocking, med kongeblå tights og grønne sko, hvit blazer og en maritim topp med striper. Rockedronningen stod ut i trendy frisyre blant de andre gjestene i duse pudderfarger, svart og grått.

-Kult med hippiestil

Costume-redaktør Vanessa Rudjord var som vanlig elegant og avslappet antrukket i vintage Levisjakke, en gammel kjole og sko fra Yves Saint Laurent. Men Rudjord innrømmer at også hun sliter med valgets kvaler før fest.

- Jeg prøver ofte mange antrekk før jeg skal avgårde, jeg synes det er viktig å finne noe man kan føle seg vel i, sier Vanessa Rudjord til minMote.

Og avslører trenden hun liker best i sommer.

- Om sommeren er det veldig kult med hippistilen, bare pass på at det ikke blir for mye av det gode.

Relevante saker videre:

Flotte kjendiser på Costume-fest. Les mer her!

Slik har du aldri sett Pippa! Les mer her

Publisert:

Finn mer innhold om: