Se kjolene fra MTV-festen i Belfast

Dristige splitter, tonnevis med makeup og pasteller. Kjendisene viste frem både fine og mindre heldige outfits under MTVs European Music Awards søndag kveld.

Dan Kåre Engebretsen
Publisert:

Blant de mest tekkelige og freshe på den røde løperen i Belfast var Selena Gomez, som poserte for fotografene i en kremhvit ballerinakjole med broderier.

Justin Biebers kjæreste var kveldens vertinne og hadde på forhånd annonsert at hun skulle ha opp til ti skift i løpet av kvelden fra scenen i Odyssey Arena.

EMA-utdelingen er kjent for å være hakket mer rølpete og løssluppent enn de andre MTV-utdelingene som Video Music Awards og MTV Movie Awards. Utdelingen har vel heller ikke et like høyt kjendisnivå, som de andre utdelingene.

Men EMAs artister og prisutdelere er innstilt på en god fest, noe som ofte synes på valg av antrekk.

Fjorårets programleder Katy Perry var småcasual i en jerseykjole og matchende jakke, mens Lady GaGa vedlikeholdt sitt ekstreme image med et konseptantrekk tydelig inspirert av satellitter.

Øverst på trashskalaen men likevel med glimt i øyet, er MTVs populære «Jersey Shore»-stjerner Jenni Farley, bedre kjent som Jwoww, og Snooki.

Begge var «prom queen»-verdige iført svarte kjoler med splitter og store brillianter - for ikke å glemme tonnevis med sminke.

Lady GaGa var blant kveldens storvinnere, deriblant vant hun Beste låt, for «Born this Way», samt prisen for Beste kvinnelige artist.

Antrekkene hennes var nokså fascinerende, som vanlig. Under fremføringen av låten «Marry The Night» var hun iført noe som lignet en blanding av en satellitt og en rød blomst.

Dette ble senere revet av for å avsløre et litt mer dansbart og metallisk outfit.

Også programleder Gomez tok til scenen og sang. Hun entret scenen i en ring av flammer i en hippiaktig kjole, for senere å synge for publikum i en glitrende lilla paljettmini.

Publisert: