Vil du se ut som Jessica Alba?

Skuespiller Jessica Alba (30) er en av verdens vakreste kvinner. minMote viser deg hvordan du får hennes sexy, sotede øyne og glødende hud.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Tobarnsmoren og skuespillerens gjennomførte stil er en kilde til inspirasjon for mange. Dette har ført til at Alba ofte havner øverst på «best kledde»-lister verden over. I tillegg er hun en av dem som vet å fremheve sine vakre trekk med riktig makeup.

Her får du triksene:

1. Dekk alle ujevnheter med concealer. Bruk en tynn pensel og legg et tynt lag der det trenges. Husk nesevingene og området under øynene.

2. Legg deretter en flytende foundation som matcher hudtonen din. Bruk en variant med en litt glødende effekt. Jessica Alba har alltid en solkysset hud. Det kan du også få ved å legge litt solpudder på kinnene.

3. Pass på at du gløder med måte. Legg et gjennomsiktig løspudder over t-sonen og pannen. Slik unngår du uønsket skinning og oljet hud. Påfør med en stor kost, og bruk en ren kost for å fjerne overflødig produkt. Et av Albas varemerker er nemlig å la huden skinne gjennom makeupen.

4. Legg deretter highlighter på kinnbeina og over øyenbrynene. Slik får du den berømte gløden. Du må ikke forveksle glød med glitter - glitter passer ikke inn her!

5. Alba fremhever sine mørkebrune øyne med sølvfarget og koksgrå øyenskygge. Legg den lyse skyggen jevnt over hele lokket og inn mot øyekroken. En lys, metallisk farge lysner opp og gir et våkent blikk.

6. Legg den koksgrå skyggen i den ytre delen av øye og litt opp mot øyenbrynsbeinet. Bytt til en mindre kost og tegn en tynn strek under øyet. Legg deretter en mørkbrun kajalstrek over vippekanten og under øyet.

7. Som prikken over i-en legger du en et par lag med volummaskara og et par punktvipper. Bruk gjerne en vippetang før du legger maskaraen.

8. Gjør makeupen komplett med en leppestift. Superstjernen bruker ofte skinnende rosatoner på leppene. Påfør en dus rosatone med en leppepensel - gjerne flere lag slik at fargen sitter lenger. Litt leppebalm over gir en skinnende effekt. Har du ikke Albas trutmunn, kan du få leppene til å se større ut ved å legge en tynn linje med highlighter over amorbuen.

LES OGSÅ:Seks ansiktsmasker du kan lage hjemme

LES OGSÅ:Vårens tre vakreste skjønnhetstrender – slik får du looken

LES OGSÅ:Her er dommen over sminkevåren 2012

Publisert: