Dette bør du kjøpe og droppe fra H&Ms Marni-kolleksjonen

Marni er kjent for sine spesielle trykk og sine kreative fargekombinasjoner. Dette kjennetegner også kolleksjonene de har gjort i samarbeid med H&M.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Marni er kjent for sine spesielle trykk og sine kreative fargekombinasjoner. Dette kjennetegner også kolleksjonene de har gjort i samarbeid med H&M.

Det er grunnlegger og kreativ leder Consula Castiglioni som er hjernen bak det familieeide merke og selskapet Marni, som ble etablert i 1994. I løpet av sine 18 år har motehuset etablert seg som et globalt og ettertraktet luksusmerke med tilhengere verden over. 8.mars lanser Marni kolleksjonen de har gjort i samarbeid med H&M. Dette gir dermed flere moteinteresserte muligheten til å kle seg i deres design.

LES MER: – Jeg er bare en arbeidende mor, så la meg være i fred!

Sonia Huanca Vold, minMotes moteansvarlig, har tatt en nærmere titt på kolleksjonen. Her får du hennes tips når et kommer til hva du bør shoppe og eventuelt droppe fra kolleksjonen.

– Det er som forventet mye mønster i H&Ms Marni-kolleksjon. Jeg var veldig spent på tilbehøret, og det viser seg å være "veldig Marni". Skoene og armbåndene er lett å kjenne igjen. Mange av plaggene har 60-tallssnitt, som er svært trendy akkurat nå, og klærne er som skapt for de som ønsker å kle seg i mønster fra topp til tå denne våren, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold, og legger til:

- Min favoritt er silkebuksen og -toppen. Den kan se utrolig kul ut om den bæres på riktig måte. Mønster fra topp til tå er nok ikke noe som passer alle, men om man våger er det en sikker vinnerkombinasjon i vår. Jeg liker også godt de blåmønstrete palggene og skoene.

Det er ikke alt i kolleksjonen som er like anvendelige, og flere av plaggene gjør du lurt i la være og kjøpe.

– Jeg tipper vi raskt kommer til å bli lei av det grønne mønsteret som går igjen i kolleksjonen. Noen av plaggene minner litt om noe man kunne funnet i skapet til en eldre, husflidinteressert tante, så det er ikke alt som er en like god investering, sier Sonia.

LES OGSÅ: Whitney Port designer igjen for BIK BOK

LES OGSÅ: Mette-Marit lot dronning Sonja skinne

Publisert:

Finn mer innhold om: