Menn i skjørt og kjoler - hot eller usexy?

Designeren Marc Jacobs stilte i kjole på motefest. Er det greit at menn bruker skjørt og kjoler? Avgi din stemme nederst i saken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Det var under årets Met-galla i New York den eksentriske designeren vakte oppsikt i en gjennomsiktig blondekjole. Dette er ikke første gang Louis Vuitton- og Marc Jacobs-designeren velger seg feminine kreasjoner i celebre sammenhenger. Også under flere av hans visninger har Jacobs valgt å kle seg i skjørt, men vi har aldri før sett ham i kjole.

Den ellers så stilsikre designeren kombinerte blondekjolen med hvit truse, sorte strømper og sko. Skoene Jacobs var iført så vi på catwalken tidligere i år, under Louis Vuittons visning i New York.

LES OGSÅ: Mette-Marit snek seg rundt på kjendisfest

– Da jeg så Marc Jacobs på Met-løperen, lurte jeg jo på om det hadde klikket for ham. Han er jo alltid veldig flott å se på, men denne gangen overrasker han virkelig. De siste årene har det vært en trend blant kjendiskvinner å vise frem undertøyet i gjennomsiktige blondekjoler. At Marc Jacobs nå velger å gjøre det samme synes jeg er veldig morsomt. Jeg ville ikke anbefalt dette antrekket for mannen i gata, men Marc Jacobs er Marc Jacobs - han fascinerer selv iført kjole, sier minMote ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Det har vist seg at Jacobs ikke er den eneste kjendisen som har latt seg fascinere av dameklær. Skuespillerne Gerard Butler og Jared Leto, fotballspilleren David Beckham og rapperen Diddy er sett i ulike varianter av det feminine plagget.

Selv stilsikre Kanye West er sett i skjørt. Skjørtet var selvsagt signert det franske motehuset Givenchy.

– Menn i skjørt er ikke noe nytt. Det er mange år siden vi så David Beckham iført fotsid sarong. Mannfolka må selvsagt bare pynte seg med kvinneklær om de føler for det, men dette er på ingen måte en stor trend. Av kjendisene synes jeg Kanye West er den som kler skjørt best. Han har tidligere brukt en damebluse fra Céline – også den gang med hell.

LES OGSÅ: Gwyneth stjal showet i dristig kjole

LES OGSÅ: Whitney Port oppgittover «size 0»-hysteriet

Publisert: