Se NRK-programlederens luksusgarderobe: – Jeg bruker alle pengene mine på klær

Kristian Helgesen

NRK-programleder Aishath Afeef (26) pendler mellom New York og Oslo. Det har forandret hennes sans for klær og mote.

Aishath Afeef jobber i NRK og er for tiden aktuell som programleder for VG-lista Topp 20.

minMote har fått et innblikk i hennes fantastiske garderobe.

I løpet av de siste årene har Aishath pendlet mellom forloveden i New York og jobb i Oslo. Det har ført til at garderoben hennes har forandret seg drastisk. Tidligere var hun «ghetto fabulous» med fargesprakende sneakers og store gulløredobber, nå er hun mer klassisk.

– Alt skjedde da jeg flyttet til Manhattan. Der har man mote rundt seg hele tiden og alt man kan drømme om er tilgjengelig. Det førte til at jeg lot meg påvirke og friste, sier hun.

Kristian Helgesen

Aishath forteller at stilikonene Olivia Palermo og Leigh Lezark er store inspirasjonskilder. Hun røper også at hertuginne Kate Middleton har begynt å appellere til henne.

– Det er ikke fordi jeg synes hun har så kul stil, men hun har jo tilgang til alt av klær.

NRK-programlederen har selv lagt sin elsk på eksklusive designere som Miu Miu, Alexander Wang, Céline, Proenza Schouler, Prada og Yves Saint Laurent.

Kristian Helgesen

– Jeg elsker Miu Miu! De lager kjoler som kler meg, forteller hun.

Aishaths aller sist kjøpt er to par sko fra Yves Saint Laurent og en veske fra Céline.

– Jeg liker også de klassiske tweedjakkene fra Chanel, men de kler meg ikke så godt. Tilbehøret til Chanel derimot - det elsker jeg!

Hun drar frem et eksklusivt perlekjede fra nettopp Chanel, som hun fikk av forloveden Peter til jul.

Kristian Helgesen

Det er tydelig at programlederens hiphop-stil er historie. Garderoben hennes bugner nemlig av fargerike silkekjoler, enkle smykker og klassiske designervesker.

– Det betyr ikke at jeg ikke fremdeles er svak for store øredobber og kule sneakers.

Tidligere gikk Aishath ofte i kjoler kombinert med sneakers à la artisten Lily Allen. Nå sverger hun til kjoler og høye hæler når hun skal pynte seg. I hverdagen har hun lagt sin elsk på smale jeans, t-skjorter og kardiganer, og hun kler seg gjerne i farger.

– Jeg bruker kjolene mine når jeg pynter meg, men skal jeg på en hagefest kan jeg fortsatt kombinere dem med et par Converse-sko.

Kristian Helgesen

Den eksklusive garderoben har Aishath utelukkende gått til innkjøp av i flere av de store varemagasinene i New York.

– Jeg bruker dessverre alle pengene mine på klær, men jeg handler aldri i Norge. Jeg sparer til shopping på Bloomingdale's, Barneys og Bergdorf Goodman, der alt er under ett tak. Men jeg elsker også å gå på Zara og de små butikkene i Soho, forteller hun.

Kristian Helgesen

Onsdag skal Aishath igjen på scenen under VG-lista Topp 20. Klokken 18.00 braker det løs i Bergen, og Aishath er opptatt av å ha et antrekk som kler det storslåtte showet som har flere tusen tilskuere.

– Vanligvis jobber jeg i radio og da er ikke fine klær nødvendig, men på tv har det mye å si. Nå er det viktig for meg å ha på meg flatterende plagg som ikke gjør meg hundre kilo tyngre enn det jeg er, ler hun.

LES OGSÅ: Kjendismødrenes motetips til gravide

LES OGSÅ: Dette koster Maria Menas bryllupsantrekk - valgte stjernedesigner

LES OGSÅ: Her er minMote-redaksjonens sommerønsker

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?