Jakten på den perfekte brudekjolen

silje
Publisert:

Om ikke mange ukene så begynner alle brudemessene rundt om i landet. Jeg er allerede gift, men det betyr ikke at jeg ikke kan drømme meg bort i årets brudekjoletrender. Jeg husker at jakten på den perfekte kjolen både var et lykkerus og et mareritt mellom brudekjolesalonger i Drammen og Beverly Hills. Som stylist har man muligens et bedre utgangspunkt for å finne drømmekjolen, men det gjør også at jeg var veldig kresen og selektiv når det kom til kjoler, snitt og kvalitet.

I brudekjolesalongene prøvde jeg alt fra norske designere til svindyre kjoler signert Vera Wang. For en som har brukt deler av livet på catwalken med å vise frem de siste bryllupstrendene, var det frustrende å ikke finne den rette kjolen på et blunk. Men etter mye leting, fant jeg endelig min drømmekjole. Valget med å sende kjolen fra Monique Lhuillier i posten fra LA kommer jeg aldri til å angre på, selv om jeg var et vrak i de tre dagene før UPS banket på døren med den dyrebare pakken. Jeg har aldri angret et sekund på pengene jeg la ned i brudekjolen. Var det èn gang jeg skulle unne meg en designerkjole, så var det på et av livets mest minneverdige dager.

Skal du stå brud i år, er mitt beste tips til deg å følge magefølelsen og ikke høre for mye på andre. Enten du har stort eller lite budsjett, så finnes drømmekjolen din der ute. Brudekjoletrendene denne våren varierer fra enkel eleganse til storslått drama, så det burde være nok brudekjoler der ute til å tilfredstille enhver smak og brud, enten du foretrekker lett chiffon på en sandstrand eller store tyllkjoler inspirert av ballettdramaet Black Swan.

Kjoler fra Vera Wang.

Publisert:

Finn mer innhold om: