Glitret i metall og gull på American Music Awards

Med Taylor Swift og Selena Gomez i spissen var metalliske kjoler kveldens store hit under American Music Awards natt tl mandag. Stjernene lyste i både lårkorte og gulvlange glitterkjoler.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Swifts fotside paljettkjole fra Reem Acra, er den store snakkisen i de utenlandske mediene etter helgens prisutdeling i Los Angeles.

Taylor tonet ned både sminke og hår til den iøyenfallende kjolen, med porselenshud, glatt hestehale og minimalt med tilbehør.

Se også:Kle deg metallisk i høst

Selena Gomez ankom med kjæresten Justin Bieber i en av kveldens mest sexy kreasjoner. Den metalliske kjolen hadde både dyp utrigning og superhøy splitt, slik at Gomez dessuten fikk vist fram de skyhøye platåskoene som også glitret.

Gomez matchet kjolen fra Giorgio Armani med lange øredobber og store Hollywood-lokker.

Også Jennifer Hudson og supermodell Heidi Klum gikk for metallisk, men i minikjoleform.

Mens nyslanke Hudson stilte i en tettsittende lårkort kjole og skyhøye hæler i sort, hadde Klum valgt en sølvkjole med utskjærte partier.

Se også:Skjernene skimret i Chanel

Sorte kjoler

Se også:10 julebordkjoler som aldri slår feil

Klassisk sort var som vanlig også en gjenganger på den røde løperen. Mens Alanis Morisette kjørte høy splitt og paljettskjørt, stilte Jennifer Lopez i en svært avslørende kreasjon bestående utelukkende av blomstermønster.

Ellie Goulding valgte «den lille sorte», dog en sexy variant som viste magen.

Se også:Smink deg magisk med metall

Beckham-design

Skuespiller, artist og modell Jenny McCarthy var blant kveldens flotteste sin 50-tallsinspirerte kjole fra kjendisdesigner Victoria Beckham.

Hår og sminke var også retroinspriert, med store krøller på siden og knallrøde lepper. Til den korte kjolen valgte den langbeinte skjønnheten sorte ankelstøvletter.

«Modern Star»-stjernen Sarah Hyland var både søt og sexy en en matallisk minikjole, mens skuespiller Jennifer Morrison var bland de få som valgte kremfarget. Hun glammet imidlertid opp antrekket med gullpumps.

Se også:Trend-alarm: Mintgrønt!

Følg journalisten på Twitter her.

Publisert:

Finn mer innhold om: