Brooklyn Beckham forlovet: Stil, ring og bryllupsplaner

NYFORLOVET: «Jeg lover å være den beste ektemannen og den beste faren en dag,» skrev Brooklyn Beckham under dette bildet av seg og forloveden Nicola Peltz. Foto: Instagram/@BrooklynBeckham

Victoria og David Beckhams eldste sønn er kjent for både motesans og fotokunnskaper. Nå er Brooklyn forlovet, men hvem er Nicola Peltz, egentlig?

Åsa H. Aaberge
Publisert:

«Jeg er den heldigste mannen i verden,» skrev Brooklyn Beckham (21) under et bilde han delte med sine 12.2 millioner Instagram-følgere, av seg og forloveden Nicola Peltz (25) i helgen. Bildet avslørte forlovelsen, som skal ha skjedd for et par uker siden. Paret har datet siden oktober i fjor, og Beckham beskriver Peltz som sin «sjelevenn».

Unge Beckham er kjent for å ha arvet foreldrenes motesans. Han og Peltz, som er skuespiller, ble i mars beskrevet av Vogue som «moteverdenens nye favorittpar». Ligger de an til å bli Generasjon Zs mest fasjonable ektepar?

På forlovelsesbildet, som er tatt ved Beckham familiens landsted i Cotswolds i England, er Peltz iført en gul kjole signert sin kommende svigermor, Victoria Beckham.

Brooklyn delte søndag dette bildet på Instagram hvor forlovelsesringen vises. Foto: Skjermdump/Brooklyn Beckham

Peltz' forlovelsesring med en stor smaragd diamant og flere mindre diamanter, skal ifølge blant andre Elle trolig ha en prislapp på rundt 150 000–200 000 dollar – altså mellom én og to millioner norske kroner.

NYHETER

Victoria Beckham om sin gamle stil

Første gang paret viste seg offentlig i Los Angeles i januar i år. Foto: Pa Photos

Bor sammen i New York

Så hvem er Nicola Anne Peltz? Den amerikanske 25-åringen er skuespiller, og har spilt i en rekke filmer og serier, kanskje best kjent for sin rolle i «Transformers: Age of Extinction». Hun er datter av den amerikanske dollarmilliardæren, Nelson Peltz, og er yngst av åtte søsken – seks av dem brødre. Hun har tidligere vært sammen med modell Anwar Hadid, broren til Bella og Gigi Hadid, og skal ha hatt en flørt med Justin Bieber for noen år tilbake.

untitled link

Nå har Peltz altså slått seg til ro med Brooklyn Beckham, som flyttet over dammen for å bo sammen med henne i New York tidligere i år.

De kommende svigerforeldrene er tilsynelatende storfornøyde med sønnens utkårede. Victoria Beckham delte lørdag det samme bildet som Brooklyn og skrev: «Vi kunne ikke vært lykkeligere. Ønsker dere så mye kjærlighet og et liv fylt med glede. Vi alle elsker dere så mye».

NYHETER

Familien samlet på første rad for Victoria

Om svigermor skal designe brudekjolen gjenstår å se. Det får vi nok svaret på om et års tid om tabloidavisen Daily Mails kilder har rett i at paret gifter seg neste sommer.

Publisert:
Åsa H. Aaberge
Journalist @asa.aaberge