Se kjendisenes Halloween-kostymer

SONNY OG CHER: Kim Kardashian West og Jonathan Cheban på Casamigos Halloween-fest i Los Angeles. Foto: Getty Images

En rekke kjente fjes brukte helgen på å kle seg ut som andre kjente fjes. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Halloween er egentlig høytiden for å skremme hverandre med skumle kostymer, og ekle narrestreker. Men ikke alle har valgt de skumle kostymene, men heller funnet frem sine kreative sider og valgt kjente fjes fra både virkeligheten og fantasiens verden.

Den egentlige dagen er først på tirsdag, men mange har valgt å feire allerede i helgen. Blant dem er Astrid S, som valgte et annerledes sceneantrekk lørdag kveld. Hun brukte nemlig lørdagen på å kjøre rundt i Haugesund på jakt etter kostyme, og kom på scenen antrukket som Buzz Lightyear fra «Toy Story».

Tidligere i år figurerte Kim Kardashian West på forsiden av Harper's Bazaar Arabias forside inspirert av Cher. I helgen gjorde hun det igjen, og denne gangen hadde hun Jonathan Cheban som sin kavaler. Han var kledd som Sonny Bono for anledningen.

Gwyneth Paltrow kledde seg ut som sin egen rollefigur fra filmen «Seven». Der fikk rollefiguren hennes hodet sitt kappet av og sendt i posten til Brad Pitts rolle som var hennes ektemann i filmen.

Ellie Goulding hadde funnet frem glitter støvlettene og kledd seg ut som Dolly Parton. Det blonde håret var blitt både lysere og høyere, og leppene var knallrøde. Under bildet skrev popstjernen: «Jeg elsker deg Dolly».

untitled link

Den britiske skuespilleren og modellen Emma Hemin Willis la ut bilde av mannen Bruce Willis og hans kompis Steve Oeds, og kåret deres kostyme til årets beste. De to mennene hadde på seg lyseblå kjoler, brune parykker og knestrømper, men skjegget hadde de ikke fjernet til tross for at de skulle forestille tvillingene fra «Ondskapens hotell»

Den svenske bloggeren Isabella Löwengrip kledde seg ut som «Wonder Woman» da hun inviterte til fest hjemme hos seg.

Supermodellen Karlie Kloss kledde seg ut som katt med høyliv truse og glitter bh og glitterende netting som dekket hele kroppen. På Instagram poserte hun sammen med supermodell Joan Smalls som var utkledd som Minnie Mus.

Supermodellene Alessandra Ambrosio, Talita Correa og Ludi Delfino valgte 70-talls diskoantrekk i helgen. Store slengbukser og lange lokker matchet modellene hverandre.

Tooji var også katt lørdag kveld, kledd i sort lakk med nagler på katteørene og maske.

untitled link

Lauren Conrad fra «The Hills» valgte Cruella Deville som kostyme i år, avslørte hun allerede forrige uke. Med det velkjente hvite og svarte håret og en stor hvit pelsjakke.

Rita Ora hadde kledd seg ut som Poison Ivy, fra Batman-universet i en grønn kort kjole med blader, nettingstrømper og grønne øyenbryn i helgen.

untitled link

Den svenske Hollywood-skuespilleren Joel Kinnaman hadde løsvipper og et intenst blikk på sitt Halloween-bilde. Kledd i helt hvitt bortsett fra sort hatt og stokk var han utkledd som Alex fra filmen «A Clockwork Orange»

A post shared by Joel Kinnaman (@joelkinnaman)
Publisert: