Vanessa Rudjord er forlovet

KOMMENDE BRUD: Vanessa er klar til å gi sitt «ja» til Jonas Forsang. Foto: TROND SOLBERG/VG

Moteprofil Vanessa Rudjord (43) er blitt forlovet med Jonas Forsang (38).

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Nyheten om frieriet ble sluppet i podkasten hun har sammen med venninnen Synnøve Skarbø.
Frieriet skjedde på restauranten La Colombe d'Or da Rudjord og Forsang var på ferie for å feire åtteårsdagen som kjærester.

Rudjord forteller at hun først ga Forsang et gullkjede i gave og at hun var stolt over å ha klart å holde gaven hemmelig. Utover i middagen var det imidlertid Forsang sin tur til å overraske.
– Han la et lite etui foran meg på bordet, og inni den lå en ring. Så sa han at gaven kom med et spørsmål. Og det var om jeg ville gifte meg med ham, sier hun i podkasten.

– Nei, du tuller! Tuller du?, utbryter podd-makker Skarbø som blir satt ut av nyheten.

Det har foreløpig ikke lyktes MinMote å komme i kontakt med Rudjord eller Forsang.

BRUD OG FORLOVER: Vanessa Rudgjord spurte Synnøve Skarbø om hun ville være forlover direkte på podkasten. Her fra Vixen Influencer Awards i 2018. FOTO: KLAUDIA LECH, VG

Videre i podkasten spør Rudjord om Skarbø vil være forlover, som hun svarer tydelig ja til.

– Jeg dør. Skal du gifte deg for tredje gang?, sier en rørt og glad Skarbø som ikke klarer å holde tårene tilbake.

For tiden er Rudjord aktuell med podkasten «Synnøve og Vanessa», og hun gir snart ut sin egen bok kalt «Stilkoden». Hun har også vært sjefredaktør i Costume og jobbet i magasinet Elle.

Hun har tidligere vært gift med komiker Thomas Giertsen og med finansmannen Runar Vatne som hun også har en datter sammen med.
Jonas Forsang, også kjent som Apollo, er tidligere musiker og journalist. Nå er han forlegger og medeier i Strawberry Publishing, som blant annet består av forlaget Pilar. Sammen har Forsang og Rudjord en sønn.

PÅ MOTEVISNING: Jonas Forsang (i midten av bildet) fridde til Vanessa Rudjord på en restaurant i Frankrike. Her fra Vanessas motevisning i 2017. Foto: Odin Jæger, VG
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.