Tyra Banks skal åpne modellpark

GÅR NYE VEIER: Tyra Banks åpner dørene til fornøyelsesparken «Modelland» i løpet av året. Foto: AFP

Supermodellen (45) skal åpne en fornøyelsespark hvor alle kan få modelldrømmen oppfylt.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Tyra Banks kan skrive både supermodell, forfatter og programleder på CV-en. Men nå har hun store planer om å begi seg ut på en ny karriere. 45-åringen skal åpne en fornøyelsespark hvor man kan være modell for en dag.

– Jeg har alltid vært veldig inspirert av attraksjoner som Disney Land og Universal Studios, og jeg vil bringe den eventyrånden og historiefortellingen til modellverdenen, sier supermodellen til Variety og legger til:

– Men det skal ikke kun være et sted for kun folk i modellindustrien. Jeg snakker om et sted for massene.

NYHETER

Ble ringt av Tyra Banks etter annenplass i «Top Model»

Fornøyelsesparken, som har fått navnet «Modelland» skal bestå av butikker, restauranter, underholdning og mye mer ifølge Banks. Den skal strekke seg over 2000 kvadratmeter i kystbyen Santa Monica i Los Angeles.

Tyra Banks har planlagt det nye modelluniverset i hele ti år, og hvis alt går etter planen skal «Modelland» åpne i løpet av 2019.

– Menn og kvinner, unge og gamle – er invitert til å bli den versjonen av seg selv som de drømmer om. Når folk forlater Modelland, så vil vi at de skal føle seg lykkelige og mektige, sier hun ifølge WWD.

Banks delte nyheten selv på Instagram hvor hun skrev:

– Min drøm for deg vil snart bli en realitet. Et sted hvor alle kan bli en modell. Et sted hvor all type skjønnhet blir feiret.

Hun forteller til WWD at hun ønsker å rive opp døren i modellindustrien og redefinere hva en modell er. Banks forklarer at «Modelland» kun er en videreføring av det hun har kjempet for gjennom hele karrieren – inkludering.

Les også: Bebe Rexha sier designere ikke vil kle henne opp

– Jeg skapte «Americas Next Top Model» for å utvide hva skjønnhet er, basert på min egen smerte da jeg fikk «nei» fordi jeg var svart eller hadde former. Min empati for kvinner økte i takt med de opplevelsene. Med «Modelland» tar jeg det ti skritt lenger ved å gi alle mennesker muligheten til å være en del av denne verdenen.

Publisert: