Alt du bør vite om den andre Coachella-helgen

FALT PÅ SCENEN: Søstrene Beyoncé og Solange Knowels under Coachella-festivalen i helgen. Foto: Getty Images.

Beyoncé og Solange Knowles falt på scenen, flere nordmenn blant artistene og street style og bli inspirert av. Her er noen av høydepunktene fra festivalen.

Maiken Svendsen
Publisert:

Coachella-festivalen i California sparker i gang årets festivalsesong. Årlig trekker en rekke kjendiser ut i ørkenen, for å se og bli sett.

Her er også festivalstilen er på et annet nivå, men man kan la seg inspirere.

Beychella del 2

Beyoncé ble historisk forrige helg, og denne helgen var showet tilbake. Denne gangen med helt ny garderobe også denne signert Balmain.

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Queen B kjørte samme stil, med superkort denimshorts og bodyer i forskjellige varianter. I tillegg hadde hun en oversized rosa, paljettgenser med lårhøye lakkstøvler. Den egyptisk-inspirerte kappen var laget i sølv for anledningen.

QUEEN B: Beyoncé i kappe fra Balmain på Coachella-scenen. Foto: Getty Images.

Nok en gang gjenforente hun Destiny's Child, denne gangen i sølv, glitrende antrekk.

A post shared by BALMAIN (@balmain)

I tillegg hadde hun med to nye gjester, en av dem søsteren Solange Knowels. De to fikk kanskje mest oppmerksomhet da Beyoncé prøvde å løfte søsteren, og de begge gikk i bakken. Duoen gikk videre med et smil, og gjorde fallet til en del av showet.

Fire nordmenn på Scenen

Både Kygo og Alan Walker sto på Coachella-scenen denne helgen. Begge to har lagt ut bilder på sine Instagram-profiler, hvor de skriver at fredagen brakte med seg blandede følelser. Da ble det kjent at Avicii døde, 28 år gammel, og dødsårsaken er foreløpig ukjent.

untitled link

Kygo har også lagt ut et bilde sammen med kjæresten Maren Platou fra festivalen.

untitled link

Platou er Costume-blogger, og viste at hun vet hvordan man bør kle seg på ørkenfestivalen. Hun hadde et helt hvitt antrekk den første dagen, med håret i trendy fletter. Dagen etter hadde hun et helt sort antrekk med kort kjole og skinnjakke.

Alan Walker hadde med seg hadde han blant annet Julie Bergan på scenen.

– Tusen takk Alan Walker for at du tok meg med. Det var en stor ære, og veldig gøy å få være en del av showet. En drøm som går i oppfyllelse, skriver hun på Instagram.

Mia Valentina Bergskau Zapata danset også denne helgen sammen med Cardi B under festivalen.

A post shared by Mia Valentina 🦄💖🧚‍♀️ (@miavalentinah)

La deg inspirere av festivalstilen

Både kjendiser og ukjente tar frem sine villeste antrekk i anledning Coachella. Vanessa Hudgens var blant dem som gikk klassisk til verks med en sommerlig, florlett kjole, solhatt, mange smykker og store boots. På ryggen hadde hun en liten sekk og hadde runde solbriller som skjerming.

Victoria's Secret modellene Jasmine Tookes, Lais Ribeiro og Romee Strijd valgte korte, blondetopper og mer flagrende bukser.

untitled link

«Pretty Little Liars»-skuespiller Shay Mitchell gikk for en rekke avslappende antrekk. Det siste var kort shorts, band T-skjorte og en rød jakke rundt livet.

Street style-fotografene som vanligvis knipser bilder av den beste gatemoten under de store moteukene har også tatt turen til ørkenen. Bildene viser at det ikke bare er de største kjendisene som setter standarden for sommerens festivalmote. Her er et knippe kule damer man kan inspireres av:

GULT ER KULT: Flagrende kjoler slår ikke feil på festival. Foto: Getty Images.
MATCHY MATCHY: Dette settet i lyserosa ser både avslappet og kult ut. Legg merke til at også skoene har samme fargetone. Foto: Getty Images.
BOHEMSK: Med en lekker kjole, oversized denimjakke og store solbriller er du skodd for både sol og kjøligere kvelder. Foto: Getty Images.
LEOPARD: En kort genser og denimshorts er en trygg kombinasjon, med en stor hatt og et belte blir antrekket en festival-vinner. Foto: Getty Images.
GLITTER: Dress ned festkjolen med et belte, hatt og flate sko så er den en sikker vinner også på festival. Foto: Getty Images.
Publisert: