Jameela Jamil kritiserer Cardi B for å promotere slankemiddel

SKUESPILLER: Jameela Jamil er aktuell med serien «The Good Place» på Netflix. Foto: AFP
SKUESPILLER: Jameela Jamil er aktuell med serien «The Good Place» på Netflix. Foto: AFP

– Gud, jeg håper alle disse kjendisene driter på seg i offentligheten, skriver skuespilleren Jameela Jamil (32) på Twitter. 

Den britiske skuespilleren Jameela Jamil, som for tiden er aktuell med blant annet Netflix-serien «The Good Place», har sett seg lei av kjendiser som promoterer for ulike slankemidler på sosiale medier.

Nå er det rapperen Cardi B, eller Belcalis Almanzar som hun egentlig heter, som får så ørene flagrer etter at hun promoterte for en type detox-te på Instagram.

– Gud, jeg håper alle disse kjendisene driter på seg i offentligheten, på samme måte som de stakkars kvinnene som kjøper dette tullet kommer til å gjøre, skriver hun på Twitter under et skjermbilde fra en video Cardi B postet på Instagram.

– Det er ikke sånn at kjendiser faktisk drikker dette, de bare promoterer det for å tjene mer penger, skriver hun videre.

untitled link

Jamil følger opp med å skrive at man ikke skal ta imot råd fra kjendiser som ikke vet noe om ernæring og påpeker at et kosthold som består kun av te sannsynligvis vil gi deg diaré.

Cardi B svarer på kritikken med humor.

– Jeg kommer aldri til å drite på meg fordi det er offentlige toaletter over alt og til og med busker, skriver hun på Instagram.

FÅR KRITIKK: Rapperen Cardi B får kritikk for å promotere slankende te. Foto: AFP
FÅR KRITIKK: Rapperen Cardi B får kritikk for å promotere slankende te. Foto: AFP

Jamil har gått hardt ut mot en rekke kjendiser som hun mener fremmer et usunt kroppsideal. Hun har blant annet kritisert Kardashian-familien for å være «dobbeltagenter for patriarkatet». I en britisk podkast tidligere i høst kalte hun reality-familien for «giftige» fordi «det ser ut som de er på vår side men så selger de oss noe som får oss til å føle oss dårlige».

Slik fungerer en juicedetox:

Hvordan var din opplevelse i dag?