Stjernene kledde seg opp for hjemme-Emmy

NY TYPE UTDELING: Zendaya var blant stjernene som hentet hjem en pris under årets Emmy-utdeling. Foto: Regina King / Reese Witherspoon/ Skjermdump Instagram.

Instagram ble den røde løperen under årets Emmy Awards.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

En virtuell utdeling er langt ifra det samme som rød løper full av glitter og glam, men årets Emmy Awards bød likevel på noen gode moteøyeblikk.
Mens vi mimrer tilbake til fjorårets glansdager og ikoniske moteøyeblikk fra den røde Emmy-løperen, var det i år mange av stjernene som tok til Instagram for å dele sine antrekk.
Les også: Alle årets Emmy-vinnere

Zendaya vant pris for beste kvinnelige hovedrolle, og antrekket fra Christopher John Rogers var det heller ikke noe i veien med:

Kerry Washington benyttet anledningen til å stille i to antrekk. Først i Oscar de la Renta.

Så i Dolce Gabbana:

Tracee Ellis Ross stilte i en glitrende kjole fra Alexandre Vauthier Couture. Hun hadde laget sin egen, lille røde løper i hagen.
– Så gøy å bli kledd opp! Kan ikke si jeg savner den frenetiske energien på den røde løperen eller å bruke høye hæler, men som jeg savner vakre kjoler, skriver hun til sitt bilde på Instagram.

Regina King, kjent fra «Watchmen», stilte i det som må være kveldens villeste kjole. Kjolen er signert Schiaparelli Haute Couture.

Reese Witherspoon kjørte klassisk, og viste at «Den lille sorte» fungerer utmerket til hjemme-Emmy.

Når gallaen ble avlyst, fant Rachel Brosnahan, kjent fra «Marvellous Mrs Maisel», frem den fancy pysjen. Hun sørget for å matche både ektemannen og hundene. Kveldens mest komfortable?

Så du? Jennifer Aniston tok frem brannslukkingsapparat:

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.