Sjekk Cara Delevingnes ville metallkjole

KLEDD I STÅL: Cara Delevingne stjål showet med sin glamorøse kjole laget av metall. Hvor behagelig det var å sitte i kinosalen, vet vi ikke. Foto: Getty Images.

Skuespiller Cara Delevingne så ut som en sci-fi prinsesse under premieren av hennes nyeste film. Kjolen var laget av intet annet enn ståltråd.

Malene Emilie Rustad
Publisert:

På premieren av «Valerian an the City of a Thousand Planets» hadde it-jenta på seg en sølvkjole som tatt ut av sci-fi fans villeste drømmer.

Delevingnes metalliske kjole bestod av ståltråder og stålbiter som var snurret sammen og tilpasset hennes kropp. Kjolen er laget av tyske Iris van Herpen, som viste frem denne kreasjonen på sin haute couture visning i Paris for to uker siden.

NYHETER

CARA DELEVINGNES DRASTISKE FORVANDLING

METALLISK PRINSESSE: Cara Delevingne så ut som sterk sci-fi prinsesse i sin glamorøse designerkjole. Foto: Getty Images.

Motemagasinet Cosmopolitan er nysgjerrige på Delevingnes komfort i kjolen og om hun eventuelt skulle klare å sitte under premierevisningen. Vi lurer på det samme.

NYHETER

DERFOR BARBERTE HUN AV SEG HÅRET.

GJENNOMSIKTIG: Kjolen i metall var formet etter Caras slanke kropp. Foto: Getty Images.

Ved å kombinere antrekket med håret gredd i en «wet-look», gjør Delevingne sci-fi antrekket mer elegant. Smykkene passer til kjolen og skoene er i samme metalliske farge.

KJENDIS

SJEKK CARAS FANTASTISKE SOMMERKJOLE

BEHAGELIG? På et nærbilde ser vi at kjolen (heldigvis) er har et tynt stofflag innerst mot kroppen. Foto: Getty Images
MinMote.no - Norges største moteside
MATCHENDE SMINKE: Den metalliske looken var gjennomført, både sminke, smykker og håret stod til den spesielle kjolen. Foto: Getty Images.

Rihanna gikk for en litt annen stil. Popstjernen hadde på seg en rosa prinsessekjole fra Giambattista Valli. Den pastelfargede kreasjonen har fått en liten oppdatering fra catwalken, og var spesialsydd til Rihanna. Sandalene fra Manolo Blahnik har hun designet selv.

PRINSESSEKJOLE: Rihanna kom rett fra ferie og hadde på seg en rosa drøm av en kjole på premieren. Foto: Getty Images.
SØT PALME: Rihanna stylet kjolen med store hoops og en høy hestehale. Hun så sukkersøt ut i alt det rosa. Foto: Getty Images.
TO ULIKE PRINSESSER: Det var nesten en komisk stilkræsj mellom de to it-jentene på premieren. Mens Rihanna ser ut som en prinsessedrøm tatt ut av en tegneserie, ser Delevingne ut som en ekte sci-fi prinsesse. Foto: Getty Images.
Publisert: