Nå skal du pynte håret med smykker

Denne sesongen skal hodet glitre med skinnende og delikate smykker i håret.

Natalie Ngo
Publisert:

Mange jenter eier et smykkeskrin som inneholder pynt til ørene, halsen, armene eller fingrene - hvorfor ikke pynte opp håret også? Den siste store trenden på tilbehørsfronten er nemlig smykker som skal bæres på hodet. Utvalget er uendelig i sølv til gull, strass til lenker og fra overdådige varianter til helt enkle steinbelagte hårsmykker.

LES OGSÅ:Dette er vårens heteste hårtrender

Marie Ullevoldsæter bak motebloggen under samme navn er en av dem som har slengt seg på hårsmykketrenden. Bloggeren, som jobber i motehuset Høyer, fikk mange komplimenter for hårsmykket i sølv og strass da hun gjestet Oslo Fashion Week forrige måned.

Til minMote forteller hun at Moods of Norway-visningen var den perfekte anledningen å kjøre på med ekstra bling-faktor på hodet.

– Jeg søkte etter hodepynt på eBay og falt helt for dette delikate hårsmykket. Det gir en feminin touch på den korte frisyren som kan bli litt hard noen ganger. Jeg går definitivt en dekorativ vår i møte på hårfronten, sier Ullevoldsæter.

Motestjernen Nicole Richie er kjent for sin boheminspirerte og feminine stil og har lenge sverget til glitrende detaljer i håret. Richie som står bak tilbehørsmerket House of Harlow 1960, har gjentatte ganger hatt hårsmykker i kolleksjonene sine.

Hollywood-kjendisen har dessuten tidligere oppfordret alle fashionistaer til å ha på seg hodesmykker.

– Hvis du bruker massevis av penger på sko, bør du legge like mye arbeid på å smykke hodet ditt, sa Richie i et intervju med det amerikanske nettstedet InStyle.com.

Publisert: