Disse vakte mest oppsikt på kveldens Nobel-konsert

Under kveldens Nobel-konsert var det artistene Laleh og Seals antrekk som vakte mest oppsikt.

Guro Havro Bjørnstad
Publisert:

Den svenske artisten Laleh Pourkarim opptrådte i kveld på Nobel-konserten i Oslo Spektrum iført en kjole med et 15 meter langt slep som lå utstrakt rundt henne på scenen. Hele kjolen var bestående av hele 25 meter stoff.

- Det er gøy at Laleh virkelig drar på. Slepet på kjolen ville jo ingen ende ta, men de sorte Dr. Martens-støvlene var en enda større overraskelse, ler minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Den oppsiktsvekkende kjolen er signert den svenske designeren Bea Szenfeld, som også har designet for den islandske artisten Björk. Szenfeld er kjent for å ofte bruke stoff fra secondhand-klær i sine kreasjoner, og etter at hun vant det svenske reality-programmet «Fashion House» fikk hun tre måneders praksis hos motehuset Stella McCartney. Praksisplassen hos den kjente designeren ble etter hvert forlenget til å vare i åtte måneder.

LES OGSÅ:Sarah Jessica Parker åpnet Nobel-konserten i magetopp

Lalehs lange kjole hadde også fremtredende skuldre, med utsmykking på begge sider. Kjolen hadde en stor splitt foran, som viste frem artistens høye, sorte Dr. Martens-støvletter.

- Jeg synes det er gøy at artister kjører sin egen stil. Laleh våger å være annerledes og kommer stort sett unna med det, men jeg ville nok ikke anbefalt andre å kjøre denne looken, sier minMote-Sonia, og legger til:

- Det beste av alt er at Laleh har valgt en svensk designer på en så stor tilstelning.

En annen artist som også vakte oppsikt var den britiske soul og r&b-artisten Seal, som viste frem sin signalgule neglelakk. Seals antrekk var ellers en sort dress med en sort t-skjorte under, smykker rundt halsen og et rødt silkeskjerf til.

minMote skrev tidligere i år om den nye neglelakktrenden for menn, der en rekke menn har blitt observert med neglelakk den siste tiden, for eksempel Johnny Depp, Atle Pettersen, David Beckham og prins Harry.

Seal opptrådte i kveld med hele tre sanger, og fikk hele Oslo Spektrum, inkludert kronprinsesse Mette-Marit, til å stå og danse.

I 2005 giftet den britiske artisten seg med den tyske modellen Heidi Klum. De rakk å få tre barn sammen, før de etter syv år som ektefeller splittet lag i januar i år.

- Dette er jo ikke første gang vi ser Seal i gul neglelakk. Første gang han viste seg uten giftering, hadde han også lakkert neglene i denne fargen, sier minMote-Sonia om Seals negler.

Publisert: