Alexandra Joner fikk måne etter hårbleking - kjøpte nytt hår til 12.000 kroner

ØNSKET SEG LANGT HÅR: Alexandra Joner var lei tynnslitt og kort hår. Onsdag kjøpte hun seg nytt hår til flere tusen kroner. Foto: Trond Solberg/VG
ØNSKET SEG LANGT HÅR: Alexandra Joner var lei tynnslitt og kort hår. Onsdag kjøpte hun seg nytt hår til flere tusen kroner. Foto: Trond Solberg/VG

Artisten Alexandra Joner (23) mistet så mye hår at hun fikk måne. Nå har hun kjøpt nytt hår til 12.000 kroner. 

Alexandra Joner elsker å fornye seg, og det siste året har hun hatt hele tre ulike farger på håret. Joner la sin elsk på den blonde utgaven av seg selv, men da hun satte seg i frisørstolen for å bleke etterveksten fikk hun klar beskjed om at hun kom til å miste alt håret om hun bleket det igjen.

– Jeg fikk sjokk da frisøren min oppdaget at jeg hadde mistet mye hår - jeg hadde fått måne! I en periode måtte jeg skjule den, men nå har håret heldigvis vokst ut igjen, sier Joner til minMote.

LØSHÅR: Joners løshår tapes på i små remser av frisøren Malene Stølen. Bildet til høyre viser Joner før løshåret blir tapet på.  Foto: Trond Solberg
LØSHÅR: Joners løshår tapes på i små remser av frisøren Malene Stølen. Bildet til høyre viser Joner før løshåret blir tapet på. Foto: Trond Solberg

Nå er «Sunrise»-artisten lei av sin korte hårfrisyre. Siden hun ikke tør å bleke håret på nytt, har hun i samråd med frisøren bestemt seg for å farge håret blått og tape på løshår. Prosedyren er kostbar, men tar ikke mer enn en time.

– For tre pakker med løshår, som Joner benytter seg av for å få lengden hun drømmer om, og selve fargingen av håret koster det om lag 12000 kroner, forteller frisør Malene Stølen.

Joner mener klesstil og frisyre er med på definerer henne som person. Hun ser opp til artister som Rihanna og Rita Ora, og hun har rapperen Nicki Minaj som stilikon og forbilde. Fordi Alexandra Joner er artist og livredd for å se ut som alle andre, tyr hun ofte til ekstreme forandringer og løsninger.

– Jeg føler blått hår viser at jeg gjør som jeg vil. Jeg bryr meg ikke om at andre synes jeg er harry. Jeg digger å være harry - da forsvinner alle begrensningene, sier Joner stolt og viser frem sine glitrende blå akrylnegler.

STORT STILIKON: Nicki Minaj er Alexandra Joners forbilde. Minaj er kjent for sin fargerike stil. Også hun endrer hårfrisyre ofte og er uredd når det kommer til å ta i bruk knallfarger. Foto: All Over Press / Getty Images
STORT STILIKON: Nicki Minaj er Alexandra Joners forbilde. Minaj er kjent for sin fargerike stil. Også hun endrer hårfrisyre ofte og er uredd når det kommer til å ta i bruk knallfarger. Foto: All Over Press / Getty Images

Artisten forteller at hun har full støtte fra kjæresten Runar Vatne (37). Dette til tross for at han i følge Joner er langt mer ordentlig.

– Jeg pleier å si ifra før jeg går drastisk til verks. «I dag kommer jeg til å se gal ut når jeg kommer hjem». Ok, sier han bare, forteller Joner.

Joner innrømmer at hun bruker mye tid på utseende. I tillegg til å endre frisyre titt og ofte, går hun jevnlig til hudpleier og negledesigner.

– Jeg er opptatt av utseendet mitt, men jeg er ikke så opptatt av å være pen. Jeg liker å finne på sprell, sånn som nå. Jeg har for eksempel en usminket hverdag. Mens jeg har hatt kort hår, har jeg sjelden vært skikkelig fin på håret - jeg pleier å være bustete som om professor. Nå gleder jeg meg til å kunne dulle med det lange håret mitt, avslutter Joner.

Joner er ikke den eneste artisten som bruker mye penger på utseende og hår. I kjendisverdenen er løshår veldig vanlig, og artistene legger ikke skjul på at de benytter seg av det. En av de største artistene vi har i dag, Rihanna, er en av de som hyppigst fornyer frisyren sin. Ifølge Daily Mail bruker Rihanna over hundre tusen kroner på håret i uken. Det finnes til og med et eget nettsted dedikert til Rihannas hår.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?