Celina Midelfart på første rad hos norsk stjernedesigner

Aadnevik Celina Midelfart

Da kjendisdesigneren Kristian Aadnevik hadde motevisning i London søndag, støttet Midelfart (41) han fra første rad.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Aadnevik Celina Midelfart

Foto: Getty Images

Aadnevik Celina Midelfart

Foto: Getty Images

Aadnevik Celina Midelfart

Foto: NTB Scanpix

Den norske designeren Kristian Aadnevik har hatt braksuksess både her til lands og internasjonalt. Tredje dag på sesongens moteuke i London viste designeren en sexy kolleksjon bestående av blonder, gull og korte skjørtelengder.

FØRSTE RAD: Celina Midelfart fulgte nøye med på kreasjonene Aadnevik viste på catwalken. Foto: NTB Scanpix

Blant de celebre gjestene på første rad satt næringslivstopp Celina Midelfart. Midelfart blir ofte hyllet for sin sofistikerte og eksklusive stil - og noen ganger for sine vågale antrekk.

På vei til bryllupet mellom svenske Madeleine og Chris O'Neill, ble ettbarnsmoren observert med veske til over 280. 000 over armen.

MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold håper hun nå vil vise seg i sexy Aadnevik-design.

- Hun er en av de best kledde kvinnene vi har i Norge, og det er en gledelig overraskelse å se henne på første rad hos en av våre mest suksessrike, norske designere, sier Vold.

MinMote møtte kjendisdesigneren hjemme i London,se intervjuet her!

GUDINNER I GULL: Kristian Aadnevik hadde laget en sexy kolleksjon som fikk modellene til å se ut som krigergudinner. Foto: NTB Scanpix

Kler opp superstjerner

Kristian Aadneviks kolleksjon for våren og sommeren 2015, er i kjent Aadnevik-stil. Kreasjonene er laget i en kombinasjon av harde, metalliske materialer og sarte stoffer. Den sexy signaturen var tydelig med korsettopper og utskjæringer.

FIKK APPLAUS: Kristian Aadnevik er både samboer og samarbeidspartner med Hila Bitton. Sammen har de sønnen Silver. Foto: Getty Images

- Aadnevik har kledd opp alt fra Rihanna og Beyoncé til Kylie Minogue og Selena Gomez, men jeg er sikker på at Celina ville sett enda råere ut i en av hans kjoler, sier Vold.

Den London-baserte kjendisdesigneren har også kledd opp kronprinsesse Mette-Marit og artister som Tone Damli.

Nylig designet Aadnevik turnéantrekk for Kylie Minogue, og i fjor høst viste Nicole Scherzinger seg i en svært sexy kjole signert designeren.

Blant de mange superstjernene på Aadneviks kundeliste, var avdøde Peaches Geldolf. De to var i samme omgangskrets og det var med sjokk og sorg at Aadnevik snakket med MinMote om hennes død tidligere i år.

Se flere bilder fra motevisningen her:

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: NTB Scanpix
Foto: Getty Images
Foto: NTB Scanpix
Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: