Prins Harry på forsiden av Tatler - kåret til årets mann

Ikke bare pryder prins Harry (28) forsiden av Tatler - det britiske magasinet har også kåret ham til årets mann.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den skandaleombruste prinsen er mest kjent for bilder av et mer pikant kaliber, men poserer som en vaskeekte modell på forsiden av britiske Tatlers siste nummer. Prins Harry har på seg militæruniform med tilhørende lue, og stirrer med et alvorlig blikk inn i kameralinsen over tittelen «Dirty Harry - årets mann».

Videre kan bladet friste med et intervju med Harry, som beskrives som bråkebøtte, hjerteknuser og ikke minst verdens søteste av journalisten. Passende nok er dessuten forsidebildet tatt under prinsens reise til Bahamas tidligere i år, så det er en usedvanlig solbrun prins som poserer for Tatler, skriver E! Online.

En undersøkelse i blandet viser dessuten av 59 prosent av de spurte liker prinsen bedre nå enn før de mye omtalte nakenbildene fra Las Vegas.

Bakgrunn:Nakenbilder av prins Harry etter Las Vegas-fest

Det er første gang siden 1992 at Tatler har en mann på forsiden, og forrige gang var det Harrys far prins Charles som fikk oppdraget. Det er imidlertid ikke første gang prins Harry poserer for et magasin - i 2011 prydet han forsiden av herremagasinet GQ sammen med flere andre sårede soldater. Prins Harry har vært aktiv i militæret siden 2005, og har blant annet utført sin tjeneste i Afghanistan.

Det er tydelig at Tatler har latt seg imponere av prins Williams lillebror, som snakker om både kjærlighetslivet og militærkarrieren.

«Han er en kriger med et stort hjerte. Når han ikke flyr krigshelikopter i Afghanistan jobber han iherdig for sine sårede medsoldater (...) Han er den mest karismatiske kongelige på mange generasjoner», skriver Tatler.

Tidligere har hertuginne Kate, søsteren Pippa Middleton og prinsesse Eugenie pryde forsiden, samt en rekke andre kjendiser som Cindy Crawford, Jessica Biel, Nicole Kidman og Christy Turlington.

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: