Sjekk budsjett-hertuginnen – valgte kjole til 430 kroner på de første babybildene

SOMMERLIGE FAMILIEBILDER: Både hertuginne Kate og prins William er avslappet kledd, mens lille prins George er godt innpakket i et babyteppe. Foto: Michael Middleton/AFP
SOMMERLIGE FAMILIEBILDER: Både hertuginne Kate og prins William er avslappet kledd, mens lille prins George er godt innpakket i et babyteppe. Foto: Michael Middleton/AFPMichael Middleton

Det første offisielle bildet av prins George går nå verden rundt. På bildet ligger han i armene til mamma hertuginne Kate, som er kledd i en budsjettkjole til drøye 400 kroner.

Det er bestefar Michael Middleton som er fotograf for familieportrettet, som til og med hunden Lupo er med på. Bildet er tatt i hagen til Kates foreldre i Berkshire, og viser en sovende prins George og et smilende foreldrepar, hertuginne Kate og prins William.

Kate har på deg en sommerlig, lilla kjole med v-utringning. Kjolen er fra det britiske mamma-merket Seraphine, og koster bare 430 kroner. Ifølge Seraphines nettsider er kjolen «designet for en flatternede figur både før og etter graviditeten».

Prins William har på sin side valgt et avslappet antrekk, med oppbrettede skjorteermer og enkle jeans.

Det er Kensington Palace som har distribuert to bilder av den lille familien. Bildene er tatt i begynnelsen av august, bare noen få uker etter at prinsen ble født, ifølge en pressemelding fra slottet.

LES OGSÅ:Stjel hertuginne Kates vårlige mammastil

MinMote.no - Norges største moteside
RIMELIG DESIGN: Hertuginne mestrer kunsten å blande dyrt og billig på klesfronten, og velger ofte kjoler fra rimelige kleskjeder. Her i en blåmønstret kreasjon fra Whistles og svarte og hvite kjoler fra Topshop. Foto: Getty Images/All Over Press
RIMELIG DESIGN: Hertuginne mestrer kunsten å blande dyrt og billig på klesfronten, og velger ofte kjoler fra rimelige kleskjeder. Her i en blåmønstret kreasjon fra Whistles og svarte og hvite kjoler fra Topshop. Foto: Getty Images/All Over Press

Helt siden hun ble forlovet med prins William i 2010, har Kate fått mye oppmerksomhet for sin stilsans. Også under graviditeten har spesielt britiske medier fulgt nøye med på hennes kjolevalg – og midt i svangerskapet ble hun kåret til verdens best kledde gravide kvinne av Vanity Fair.

Kjolen hun hadde på seg da hun og prinsen møtte pressen for første gang etter fødselen ble også hyllet i hjemlandet – en spesialdesignet kjole fra Jenny Packham, ikke ulik den prinsesse Diana brukte i sin tid. Kjoledronningen Packham er en av Kates favorittdesignere, men grunnen til at hun har blitt en stilyndling i Storbritannia er også at hun ofte velger rimelige antrekk.

LES OGSÅ:Derfor er Kate et folkelig moteikon

Hertuginnen handler nemlig både på Asos, Hobbs og Topshop, samtidig som hun alltid holder seg tro til sin klassiske stil. Flere av plaggene Kate har gått med har kort tid etterpå blitt revet ut av butikkhyllene, og vi blir ikke overrasket om det er mamma-merket Seraphine som skal få merke Kate-effekten denne gangen.

LES OGSÅ:Dette er Kate og Pippas London – her shopper søstrene

Hva synes du om at hertuginne Kate stadig velger budsjettkjoler? Diskuter i kommentarfeltet!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?