Slutt mellom stjernedesigner Marc Jacobs og modellkjæresten

SLUTT: Harry Louis (til venstre) kunngjorde tidligere denne uken at forholdet mellom han og stjernedesigner Marc Jacobs er over. Foto: Getty Images / All Over Press
Martine Haug Nysether
Publisert:

Kjendisdesigner Marc Jacobs (50) har tatt flere farvel den siste tiden - nå er det kjæresten Harry Louis (25) han sier adjø til.

Forrige uke ble det kjent at den populære amerikaneren slutter som sjefdesigner for Louis Vuitton, etter 16 år i sjefsstolen for det franske motehuset.

Nyheten kom samme morgen som Louis Vuittons vår- og sommerkolleksjon ble vist under siste dag av moteuken i Paris.

Men det er ikke bare Louis Vuitton Jacobs tar farvel med. Nylig kunngjorde designerens brasilianske kjæreste, Harry Louis, bruddet på sin Instagram-konto ved å legge ut et bilde av paret hvor glasset over bildet er knust, melder Vouge.

«Jeg ønsker å være den første til å dele denne nyheten med dere… Jeg og Marc har bestemt oss for og ikke fortsette forholdet vårt som kjærester… Avstanden og mangel på tid på grunn av våre timeplaner i forbindelse med jobb, gjør at det ikke er realistisk, og han er en så vakker og fantastisk person, som jeg synes fortjener en kjæreste i det minste bor i en av byene han bor i... Det trenger jeg også. Vi elsker hverandre veldig mye, og dette var en avgjørelse vi tok sammen!!!! Hvert spesielle øyeblikk vi har tilbrakt sammen er verdifullt, og et nytt kapittel i begges liv har nå begynt… Begge fokuserer på jobb, og på å få det til å fungere!!!» , skriver Louis under bildet.

ENIGE: Ifølge Louis Harris (til venstre) var paret enige om å skille lag, her er de fotografert på den røde løperen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix

Louis benyttet også sjansen til å takke alle som har støttet det homofile paret, som begynte å date i 2011.

«Så, for dere som alltid har støttet oss, ikke være lei dere, livet går videre, for alle av oss… Og for dere som har bedd for at denne dagen skal komme, nå er den her… Marc Jacobs og Harry Louis er ikke lenger et offisielt par!!!!»

Hyllet kjæresten

Marc Jacobs forlater Louis Vuitton for å fokusere på sitt eget merke Marc Jacobs og underlinjen Marc by Marc Jacobs.

Kjendisdesigneren dediserte sitt siste show til «alle showgirls der ute» i en følelsesladet tekst om visningen, hvor han også ramset opp kvinner som Coco Chanel, Edit Piaf og Cher som kvinner som har inspirert han.

Louis var selv tilstede under avskjedsvisningen og hedret stjernedesigneren ved å legge ut en filmsnutt på Instagram, med teksten:

«Farvel til den største designeren av LV gjennom tidene!!! Marc, vi elsker deg!!! (Jeg av andre grunner, men verden beundrer og inspireres av ditt talent og mot til alltid å tenke utenfor boken)».

Publisert: