Stjel stjernestilen: Selenas bringebærrosa lepper

«BERRY LIPS»: Selena Gomez stilte i ny designerkjole og mørkerosa lepper på VMA-festen. Foto: Getty Images/All Over Press/Produsentene
Martine Lunder Brenne
Publisert:

Selena Gomez' (21) bringebærrosa leppestift er både frisk, elegant og passer perfekt når høsten kommer. La deg inspirere av VMA-festens mest elegante gjest!

Blant oversminkede ansikter og tacky kjoler, skilte Selena Gomez seg ut som en av de mest velkledde gjestene på helgens VMA-fest. Gomez falt ikke for fristelsen med å velge sommerkjole en siste gang for sesongen, men omfavnet heller noen av høstens heteste trender med en marineblå Versace-kjole og smaragdgrønne øredobber. Mens venninnen Taylor Swift gikk for de klassiske røde leppene og litt for sotede øyne til sin mørkeblå kjole, gikk Selena i stedet for en frisk look med tykk eyeliner og glossy, bringebærrosa lepper.

- Dette er en helt nydelig look som passer veldig godt til høsten. Det fine med fargen Selena valgte er at den verken er spesielt kald eller varm, så den passer til så og si til alle, sier make up-artist Ida Engstrøm til minMote.

Rosa lepper er spådd til å bli en stor hit i høst etter at de dukket opp på catwalken hos Diane von Fürstenberg. Du kan velge om du vil gå for en knall, nesten tyggegummirosa tone, eller en mer anvendelig og voksen bærfarge som Selena.

LES OGSÅ:Disse var verst kledd på nattens VMA-fest

Øverst fra venstre: Color Sensational fra Maybelinne (Vivid Rose), 125 kr. Rouge Ecstasy fra Giorgio Armani (Boudoir), 290 kr. Rouge Volupté fra YSL (Fuchsia in Ecess), 295 kr. I midten fra venstre: Rouge in Love fra Lancôme (Midnight Crush), 265 kr. L'Absolu Rouge fra Lancôme (Rouge Desir), 290 kr. Glam Shine Lipgloss fra L'Oréal (Sheer Pitaya), 130 kr. Lip Stain fra Laura Mercier hos Houseoffraser.co.uk (Sugar Violet), 16 gbp. Lèvres Scintillantes fra Chanel (Jalousie), 260 kr. Foto: Produsentene

Det er uansett viktig at man begynner med så rent grunnlag som mulig. Engstrøm anbefaler å bruke en god foundation og deretter en concealer over røde prikker og områder, ellers kan disse bli framhevet av leppefargen.

- Men pass på å ikke overdrive med verken rouge eller sminke rundt øynene. La leppene være i fokus, tipser hun.

Vil du kopiere den glansfulle looken til Selena, anbefaler Engstrøm å begynne med en leppestift og avslutte med en lipgloss i samme farge.

- Synes du det blir for mye med glossy lepper, er det også nydelig med en matt leppestift i samme farge som du bare legger på med fingrene, sier hun.

Publisert:

Finn mer innhold om: