- Tiden som sexy fotballfrue er definitivt over!

minMote-Sonia mener Victoria Beckham imponerer som designer, og at stilen hennes er mer sofistikert enn noen gang.

Merete Gamst
Publisert:

- Tiden som sexy fotballfrue er definitivt over for Victoria. I dag har hun en svært sofistikert stil, noe som også kommer til syne i kolleksjonen. Beckham har virkelig klart å gjøre en radikal endring når det kommer til image. Tidligere var hun forbundet med silikon, selvbruning og var verdens fremste fotballfrue. Nå er hun minst like kjent som sin mann, og har stor respekt i motebransjen, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold.

David Beckham satt på første rad under visningen i New York Public Library. Ved siden av han satt redaktøren i Vogue, Anna Wintour.

- Det er stort å ha Wintour som gjest på visningen. Hun blir ansett som en av de mektigste personlighetene i motebransjen, sier Vold.

Under søndagens moteshow viste modellene mange plagg i sort og brunt, med innslag av knallblått og sterk gul.

- Silhuetten er fortsatt feminin, med blant annet markert midje, men hun beveger seg i en mer minimalistisk retning. Kolleksjonene hennes har tidligere minnet litt om Rouland Mouret, men nå minner det mer om det franske motehuset Céline, sier minMote-lederen.

Victoria Beckham er firebarnsmor og flyttet nylig tilbake til London med familien. Hun bruker likevel New York som visningsarena for kolleksjonene sine. Under moteuken viste Beckham sitt design for høsten og vinteren 2013.

- Det er tydelig at Beckham fortsetter å satse på tilbehør. Flere av modellene gikk med store vesker under armen på catwalken, sier Vold.

Se bilder fra visningen:

Publisert: