Test av nye mascaraer

Mari Glans
Publisert:

Jeg har fått testet en del nye mascaraer den siste tiden og tenkte å gi dere min mening om de forskjellige. Kom gjerne med innspill i kommentarfeltet om dere har andre erfaringer, ingen vipper er like.

Helena Rubinstein Spectacular Extension

Dette er en forlengende mascara som også inneholder et kompleks som hevder å øke den naturlige veksten av vippene.

Jeg liker veldig godt mascaraene til Helena Rubinstein, og denne er intet unntak. Den gir fin lengde og den smale kosten er lett å bruke. Den drysser ikke og sitter hele dagen. Men jeg merket ingenting til økt vekst av vippene. Vil anbefale den om man ønsker en naturlig look på vippene med ekstra lengde.

Maybelline The Falsies Volum'Express

Den nye mascaraen fra Maybelline skal ifølge produsenten gi tette vipper med volum og løsvippeffekt.

Dette er et godt budsjettkjøp om det er volum man er ute etter. Jeg synes den sitter bra uten å drysse, og gir både volum og lengde til vippene mine. Løsvippeffekt? Ikke så veldig, selv om jeg er fornøyd med volumet jeg fikk. Det eneste minuset er at kosten er formet som en skje, og jeg synes at den er litt for bred og klønete å bruke.

Dior Diorshow Extase

Det siste tilskuddet i DiorShow-familien har en trinnsvis og mindre kost enn den vanlige DiorShow. Den har også en ny formel som hevder å gjøre vippene tykkere.

Jeg foretrekker helt klart Extase over den vanlige DiorShow. Denne er mindre tørr og holder lengre, og jeg synes også jeg får mer volum. Kosten er mindre enn vanlig og er enkel å bruke. Den sitter godt, holder lenge og det føles også som den har bedre holdbarhet enn forgjengeren. En ny favoritt i sminkepungen.

YSL Volume Effet Faux Cils Noir Radical

Den nye versjonen av bestselgeren Faux Cils har en mer intens sort farge og skal gi en løsvippeeffekt og mer volum enn forgjengeren.

Jeg har lenge hatt den vanlige Faux Cils som min personlige favoritt, så jeg hadde gledet meg til å prøve denne. Men gleden var kortvarig. Etter en liten time hadde jeg mer mascara under øynene enn på vippene. Selve påføringen og kosten er perfekt, men for mine vipper er den altfor våt i konsistensen. Det samme problemet har jeg med DiorShow Blackout, som minner om denne. De sitter altfor dårlig på vippene mine, og for meg er det aller viktigste når det gjelder mascara at jeg kan gå rundt uten å være redd for å se ut som en vaskebjørn under øynene.

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks

Denne mascaraen kommer ikke i butikk før i juli. Sexy Blacks skal gi volum som de andre Lash Queen-mascaraene, men har en ny børste som skal gi en ekstra buet effekt.

Sammen med DiorShow Extase er nok denne mascaraen den beste jeg har prøvd i år. Vippene mine får mye volum og lengde, og kan enkelt bygges opp til å bli ekstra tykke til kveldsbruk. Jeg liker egentlig ikke så veldig avanserte koster, men denne kosten synes jeg var veldig enkel å bruke og hadde en god effekt.

Er du uenig i noe? Si din mening i kommentarfeltet. Og kom gjerne med tips til din favorittmascara også!

Publisert:

Finn mer innhold om: