Helgens best kledde

I helgen var det store fester både i inn og utland. Her hjemme skinte stjernene omkapp i Bergen under årets Gullrute, mens Hollywoodkjendisene kastet glans på events i New York og Los Angeles. Her er et lite utvalg.

Stem på din favoritt lenger ned i saken.

Rihanna har virkelig slått om stilen og blitt mye flinkere til å kle seg på den røde løperen. Her er hun ikledd Louis Vuitton fra topp til tå under årets DKMS galla i New York. Hun kunne fint ha droppet bootsene og valgt et par andre sko, for her er kjolen mer enn nok fokus.

Søte Mena Menounos, som også var på DKMS, viser at man ikke trenger en kjole for å være flott på den røde løperen. I flere av vårens hotteste trender, slår hun knockout på de fleste andre. Hvit blazer, et stort smykke og tights med glidelås er alle store trender i vår, og Menounos klarer å dra i land alle sammen i dette antrekket. De kule flettene er rett på trend. Det eneste vi har å utsette er den store vesken, her hadde det nemlig passet bedre med en clutch.

Line Verndal skinte i den sorte kjolen fra TSH på lørdagens Gullrute. Kjolen fra Tina Steffenak Hermansen var enkel, men med spennenden detaljer. Den lange maxi-kjolen med de spennende rysjene gjorde Verndal til en av kveldens best kledde. Verndal får i tillegg pluss for det løst oppsatte håret som satte kjolen i fokus.

Kylie Minogue er tilbake i form og viste seg i en sexy kroppsnær kjole på DKMS gallaen. Med oppsatt hår lot hun den brune kjolen stå i fokus. Et par store store øredobber som det eneste tilbehøret, fungerer veldig bra til denne looken.

Sophia Bush er en vakker jente. Egentlig er vi ganske så lei av de kroppsnære kjolene til Hervé Léger. Men siden Bush valgte en lys grå variant og kult tilbehør, blir dette en suksess. De grå skoene og de forskjellige smykkene rocker den lyse kjolen. Vi liker spesielt den store turkise coctailringen.

Lena Kristin Ellingsen var en av kveldens vakreste under Gullruten lørdag. Hun skinte om kapp med de små paljettene i skjørtet, på den unike kjolen fra Ingunn Birkeland. Line hadde valgt sort tilbehør, som passet bra til en såpass spesiell kjole. Det eneste vi har å utsette er den svarte slipsknuten, den kunne hun fint ha spart seg.

Følg minMote på Twitter.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?