Svar på spørsmål

silje
Publisert:

I dag har det virkelig gått unna, men skjønner at det er mange som ønsker svar på spørsmål, så da prioriterer jeg dette. Skoene på bildet er fra Mulberrys høstkolleksjon, som jeg sjekket ut i går. I morgen har jeg bedre med tid, så da kommer flere bilder.

Elin: Hei, skjønner du har det hektisk, et spørsmål i full fart; Kan man ha svart kjole i bryllup…. hvis man har noe annet farget tilbehør?

Hei Elin, sånn i utgangspunktet bruker vi ikke svart i bryllup. Hvis du gjerne vil gå i svart er det alltid lurt å spørre bruden eller forloveren (som kan høre med bruden) om de synes det er greit. Får du klarsignal fra de, er det ok. Men det er veldig fint med farger i et bryllup, så et tips fra meg er feks å satse på en fin blå kjole isteden for svart.

Sara: Eelsker skoene du hadde på gårsdagens. Hvor fikk du tak i dem?

Hei Sara, de er fra Opening Ceremony og jeg kjøpte de på Henrik Vibskov. Finnes også i svart.

Kine: Hvor har du kjøpt de treskoene du har på deg i bildet? De var kjempefine!!

Hei Kine, de er fra Jeffrey Campell og jeg kjøpte de på ebay.

Line: Kan du ikke lage en sak om hva vi som ikke har bunad kan ha på oss 17.mai. Er det noen dresscode å følge til denne dagen?

Hei Line, det kommer flere saker på dette. Flotte kjoler med feks en fin blazer over, skjørt og fine topper, er gode alternativer om man ikke har bunad.

Lone: Silje, har du ikke bunad?

Hei Lone, nei det har jeg ikke. Fikk ikke bunad til konfirmasjonen og har ikke så lyst til å bruk så mye penger på det, selv om jeg synes det er veldig flott. Jeg hadde nok ikke brukt bunaden annet enn på 17. mai, for jeg elsker å pynte meg i forskjellige kjoler når jeg først får anledning. I tillegg koster det veldig mye og selv om det er en investering, er jeg nok ikke helt klar for den prislappen akkurat nå.

Elin: Hei har vært på ebay å sett på joe`s jeans er det honey eller muse bootcut du har?

Hei Elin, mine Joe`s jeans er i modellen Muse.

Publisert: