Vakker i bruntoner

Naturtoner dominerer i vårens makeuptrender. Bli inspirert av makeupen på catwalken, og smink deg med forskjellige bruntoner i vår.

Naturlig og duse farger var looken mange av designerne gikk for da de skulle vise vårens trender under moteukene. Blant den minimale makeupen og innslag av pastellfarger, var det de brune tonene som gikk igjen. Brunt er den enkleste og mest anvendelige fargen når det gjelder makeup, da den kommer i nyanser som kan kle absolutt alle.

Flere sminketips!Slik sminker du din øyefasong

Brunt er nydelig sammen med skygger i bronse og gull for en sommerlig look, og et lett lag med brun skimmerskygge over mørke og sotede øyenskygge får øynene til å skinne.

Disse fargene passer deg!Lær å legge riktig øyenskygge

Det beste kjøpet

Som med all annen makeup, må man alltid ta utgangspunkt i sin egen hudtone når man skal velge farge, og ta hensyn til hvor lys du er i huden. Lys hud tåler mindre farge, mens mørke hudtoner trenger de sterkeste fargene for å få den ønskede virkningen.

Det beste er å kjøpe en brun øyenskygge som ikke er så mørk til å brukes på dagtid. Da kan du bruke til en enkel dagmakeup, og kombinere den med mørkere øyenskygge i sort eller mørkebrunt for å få en mer dramatisk look til kvelds.

Få looken til Kristen Stewart!Sover med sminken på

Dramatisk kveldsmakeup

La deg inspirere av de mange flotte lookene som ble vist med brun øyenskygge på vårens visninger. Hos Chanel og Jean Paul Gaultier ble øyenskyggen lagt helt opp til øyenbrynet, men om du synes det blir for mye, kan du følge denne enkle varianten:

Legg den mørke øyenskyggen i ytterkanten av øyelokket, langs vipperaden over og under øynene og i globallinjen. Legg så den brune skyggen på øyelokket, og jevn den over den mørke skyggen. Legg også den brune øyenskyggen i en bredere stripe under øynene. Til kvelds kan du bruke sort kajal både på våtkanten og langs vipperaden for å få mer intense øyne.

Mer sotede øyne!Lær å legge den kule looken her!

Relevante artikler videre:

Kjøp nye øyenskygger på nett!Her er de beste sminkebutikkene

Slik bruker du sterke farger!Slik sminker du knallfarget øyenskygge

Får du ikke øyenskyggen til å sitte?Baseprodukter er løsningen

Få flere tips her!Smink deg til perfekt hud

Hvordan var din opplevelse i dag?