Victoria Beckham gravid med stil

Skinny jeans og skyhøye pumps. Graviditeten er ingen hindring for fashionista Victoria Beckham (37).

silje
Publisert:

Den suksessfulle klesdesigneren har allerede vært igjennom tre graviditeter og vet hva som kler henne best.

Klassiske trenchcoats og elegante kåper, kroppsnære kjoler og avslappet hverdagsstil med høye hæler er blant Victorias favoritter.

Hverdagsstilen

Victoria har verken lagt de skinny jeansene eller de høye pumpsene fra Christian Louboutin eller Brian Atwood på hylla.

Selv i sjette måned har hun funnet stilen som passer henne. Til hverdags går det i løse t-skjorter og singletter som skjuler magen, innsvingte blazere eller romslige gensere og kardigans.

Den tidligere Spice Girl-jenta glemmer heller aldri detaljene og akkurat nå er det store vesker og skjerf som gjelder.

Hun er ofte å se i vesker fra egen design, som tidligere har vært så populære at de ble revet ut av nettbutikkene på under èn time. Den glamorøse mammaen går heller aldri ut av døren uten et par store solbriller.

Ikke mange gravide orker å spankulere rundt i høye hæler til enhver tid, men så skal det også sies at Victoria sjelden går lange avstander i de høye pumpsene. Men hun er ikke alene om å velge høye hæler, også den nybakte mammaen og superstylisten Rachel Zoe valgte høye boots helt opptil fødselen.

Er du gravid, så er et godt alternativ til de høye hælene ballerinasko i lyse farger.

Elegante kåper

Victoria viser seg ofte i elegante kåper med lekre detaljer. Hun elsker både trenchcoats og ullkåper. Designeren skaper ofte overskrifter på rød løper i egne kreasjoner, om det så er jakker eller kjoler. Stilen er ganske langt unna de første graviditetene, da Victoria ofte var å se i store og hippieinspirerte ponchos. Nå er stilen langt mer klassisk og stilren.

Oppdater garderoben med ett plagg. Her er klassikeren som aldri går av moten

Flott i kjoler

Fru Beckham er flink til å bruke kjoler, både til hverdags og til fest. Ofte er hun å se i kroppsnære kreasjoner fra eget merke, men hun er også en stor tilhenger av litt løse kjoler, som er perfekt hvis man befinner seg i lykkelige omstendigheter som Victoria. Kjoler med empireliv eller omslagskjoler gir en flott silhuett om du er gravid.

Vil du vise frem magen mest mulig, så er kroppsnære kjoler et godt valg. Både kjendiser som Nicole Richie og Rachel Zoe valgte både løse og kroppsnære kjoler under sine graviditeter.

Relevante saker videre:

Ny veske? Victoria gjør veskesuksess

Gravid med stil? Få gode tips her!

Publisert: