Moteekspert om Justin Bieber: – Jenter elsker gutter som pynter seg

Popyndlingen og moteslaven Justin Bieber (18) ankommer i dag Oslo. Slik får du stilen jentene elsker.

Den kanadiske popstjernen har kommet langt siden sitt gjennombrudd i 2009. Fra å være en uskyldig ung, gutt i stadig forandring har han blitt både stilsikker og motebevisst. De siste årene har vi sett ham i en rekke ulike antrekk, men stjernen har tydelig lagt sin elsk på kardigans, smale jeans, skinnjakker, t-skjorter og sneakers i alle regnbuens farger. «Never say Never» - sjarmøren vet hva han liker og hva fansen vil se ham i, og har i flere år kombinerer det lekent med en iøynefallende hårsveis som er kopiert verden over. Nå er sveisen oppdatert, men klesstilen er den samme.

LES OGSÅ: Sjekk Ryan Goslings stilforvandling

– Justin Bieber har en veldig trygg stil. Han satser på den amerikanske, avslappede stilen der denim og skinn dominerer. Han kombinerer det med fargerike innslag som er lette å like, sier John Ødegård Jensen, stylist i «Homsepatruljen», og legger til:

– Jenter elsker gutter som pynter seg! Hvis ikke norske gutter er har fått med seg det, har de noe å lære!

Drømmer du om å kopiere stilen til Justin Bieber bør du ta noen forhåndsregler når du setter sammen et antrekk.

– Ikke kombiner flere enn tre farger, med mindre du tjener like mye penger som Justin - da kan du komme unna med alt! Sørg for at fargene du velger passer sammen, og viktigst av alt: Følg magefølelsen - stil er noe man har, ikke noe man kjøper seg, avslutter Ødegård Jensen.

Sats på gode baseplagg som t-skjorter, jeans, skjorter og t-skjorter. Kombiner det med olajakke, skinnjakke eller kardigan og iøynefallende skotøy. Topper du stilen med vågalt tilbehør som øredobber, slips eller halskjede er du der.

LES OGSÅ: Englands best kledde mann bruker norsk design: – Det er kule greier!

LES OGSÅ: Slik får du stilen til sjarmøren Pharrell Williams

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?