Ny look - Pippa Middleton går fra klassisk til rocka

Pippa Middleton har fått mye oppmerksomhet for sin klassiske garderobe. Nå kan det virke som hun har sett seg lei på sin egen look, for på de ferskeste bildene av henne fremstår Pippa langt mer rocka.

Pippa Middleton fikk hele verdens blikk rettet mot seg da hun i april var brudepike og forlover i storesøsteren Kate og prins Williams bryllup. Siden har oppmerksomheten rundt henne eksplodert. Stilen hennes kopieres av kvinner over hele verden, og produkter hun tar i bruk rives fra butikkhyllene.

Både Pippa og Kate Middleton har begge hatt en svært klassisk og folkelig stil, men den siste tiden tiden har søstrene dratt i hver sin retning. Mye av dette skyldes selvsagt Kates nye rolle, men også Pippa ser ut til å ha endret krus.

LES OGSÅ: Slik får du stilen til Pippa

– Kate ser bare mer og mer glamorøs ut, og det er tydelig at hun har fått et dyktig stylistteam i ryggen. At Pippa går i helt motsatt retning, og nå leker seg med grunge-stilen, er jo litt morsomt, sier Sonia og legger til:

– Pippas stil har tidligere vært så klassisk at det nesten har blitt litt kjedelig. Rutete skjorter og knallfargede bukser er ikke oppsiktsvekkende i seg selv, men det er positivt overraskende å se Pippa prøve noe nytt.

Selv om søstrene Middleton alltid har hatt en stil som lyser overklasse, har det ved flere anledninger vist seg at enkelte plagg i garderoben er fra kjedebutikker.

For et eksempel så vi Pippa i en blå blazer fra Zara dagen etter bryllupet, mens Kate hadde på seg en blå kjole fra samme butikkjede på de første offisielle bildene etter bryllupet med prins William.

– Søstrene Middleton har en veldig folkelig hverdagsstil. De appellerer bredt ved å av og til vise seg i plagg kvinnen i gata har råd til å kjøpe seg. Dette har definitivt bidratt til at mange ser på dem som stilikoner, sier minMote-Sonia.

LES OGSÅ: Se! Pippa valgte norsk design

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?