Jenny Skavlan har startet brudekjolejakten - drømmer om vintage Valentino

Jenny Skavlans (25) store drøm er å gifte seg med

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Thomas «Fingern» Gullestad (31) i en vintage designerkjole fra Valentino, men det viktigste er at kjolen har sjel.

minMote treffer både Skavlan og forloveden på motemagasinet ELLEs store sommerfest, hvor Skavlan smiler fra øre til øre i hjemmesydd skjørt. I mars sprakk nyheten om at hun og Gullestad hadde forlovet seg, men paret har enda ikke satt noen dato for bryllupet. Jakten på den perfekte brudekjolen er imidlertid i gang for den moteinteresserte programlederen.

- Det som er helt sikkert er at det ikke blir noen bløtkakekjole. Det blir en kjole med sjel, lover Skavlan.

LES OGSÅ:Jenny Skavlan gifter seg

Hun og Gulliksen pusser for tiden opp en loftsleilighet i Oslo sentrum, men Skavlan legger ikke skjul på at det er mye morsommere å lete etter bryllupsinspirasjon.

- Jeg har en mappe på skrivebordet på dataen min som heter «inspirasjon». Der legger jeg alt av bilder som jeg finner på nettet, forteller Skavlan.

Nylig røpet popstjernen Tone Damli Aaberge at hun drømmer om å gå til alters med forloveden Aksel Hennie i en Pucci-kreasjon fra norske Peter Dundas. Skavlan drømmer også om italiensk design, men vintage og fra Valentino - merket som også er kronprinsesse Mette-Marits favoritt.

- Det er drømmen. Det er ikke få ganger jeg har søkt på «vintage Valentino» på Google og eBay, smiler Skavlan.

At hun vil skreddersy sin egen kjole på den store dagen utelukker hun heller ikke. Skavlan elsker å sy sine egne klær og har blant annet sydd sin egen «fantasibunad» tidligere. Med andre ord kommer hun ikke til å handle i en tradisjonell brudekjolesalong.

- Jeg elsker jo både vintage og det å lage klær selv, så jeg tenker definitivt i den retningen, sier hun og legger til at hun storkoser seg meg jakten på den perfekte kjolen:

- Det er utrolig gøy. Mye morsommere enn å finne dato for selve bryllupet, sier hun.

Publisert:

Finn mer innhold om: